H Selena Gomez ανέβασε σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά τις διέγραψε: Το μετάνιωσε επειδή έχει παχύνει, υπέθεσαν οι θαυμαστές της

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 10:52 μ.μ.

Η Selena Gomez αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, σύντομα όμως το μετάνιωσε και προχώρησε στη διαγραφή τους.

Οι ακόλουθοι της διάσημης τραγουδίστριας όμως, είχαν φροντίσει να αποθηκεύσουν τα στιγμιότυπα, τα οποία αναδημοσίευσαν στη συνέχεια. Στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η Γκόμεζ ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν κι ένα μαύρο μπούστο που αποκαλύπτει μεγάλο μέρος από το στήθος της.

Δείτε τις φωτογραφίες

gkomez_1

 

gomezΑν και η Γκόμεζ δεν ανέφερε τον λόγο που προχώρησε στη διαγραφή των φωτογραφιών της, αρκετοί θαυμαστές της υπέθεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως τις έσβησε επειδή «νιώθει άσχημα με τις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τα παραπανίσια κιλά της». Πολλοί από τους φαν της σταρ, έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να τα βάλουν με τους haters που κρίνουν το βάρος της Γκόμεζ, η οποία όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρείται με προβλήματα υγείας εδώ και πολλά χρόνια.

Μεγάλοι είναι και οι αγώνες που έχει δώσει με την ψυχική της υγεία, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές η ίδια. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο SXSW: «Υπήρχαν άνθρωποι που νοιάζονταν για μένα περισσότερο από ό,τι εγώ για τον εαυτό μου κι ήθελαν να κάνω πράγματα, για τα οποία δεν ήμουν έτοιμη. Ήμουν στον δικό μου πάτο. Ήθελα να κάνω τα πράγματα στον χρόνο που θα επέλεγα εγώ», είπε. Η Γκόμεζ αναγνώρισε επίσης ότι «δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον» να θεραπευτεί, αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να το κάνει. «Χρειάστηκαν μερικές προσπάθειες, αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι και ελπίζω ότι είμαι σε ένα πολύ καλύτερο μέρος τώρα», είχε συμπληρώσει.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Μικροπράγματα - LIFO

    H σκληρή αλήθεια για τον Πέτρο Γαϊτάνο

    Ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ του Άρη Δημοκίδη για τον τραγουδιστή που (ίσως και αδίκως) έχει γίνει συνώνυμος με το ελληνικό Πάσχα

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C