H Jennifer Aniston πάσχει από αϋπνία και συνήθιζε να υπνοβατεί

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 5:07 μ.μ.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα σχετικά με τον ύπνο της εδώ και δεκαετίες. 

Η 53χρονη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως υποφέρει από προβλήματα ύπνου εδώ και πολλά χρόνια, που κυμαίνονται από υπνοβασία ως  αϋπνία  . 

 «Νομίζω ότι ξεκίνησε στα 30 μου χρόνια ή και νωρίτερα, αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες από την  έλλειψη ύπνου  όταν είσαι μικρός επειδή είναι αόρατες. Ξεκίνησε ως κάτι που απλά έπρεπε να αποδεχτώ και ξαφνικά συνειδητοποίησε το πώς επηρέαζε τη μέρα μου, την δουλειά και την λειτουργία του μυαλού και του σώματός μου. Προσπαθούσα να πάω για  ύπνο  και κατέληφα να κοιτάζω απλώς το ρολόι. Όσο περισσότερο αγχωνόμουν, τόσο πιο δύσκολο μου ήταν να αποκοιμηθώ». 

 Η πρωταγωνίστρια της σειράς  «Τα Φιλαράκια»  πρόσθεσε πως υπνοβατούσε στο παρελθόν, συνήθεια που πλέον έχει εγκαταλείψει. 

 Η ηθοποιός ανέφερε πως αρχικά δεν ζήτησε βοήθεια για τα προβλήματα ύπνου, αλλά στην πορεία κατάλαβε πως η ανάγκη ήταν μεγάλη. 

 «Μετατράπηκε σε κάτι που πραγματικά έπρεπε να παλέψω μαζί του. Πλέον, η ηθοποιός προσπαθεί να μένει πιστή στην  ρουτίνα ύπνου  της και αφήνει το τηλέφωνο έξω από την κρεβατοκάμαρά της. Αυτό πάντως που δεν σταματά να κάνει είναι να κοιμάται με τα τρία της σκυλιά!

ΠΗΓΗ:clickatlife

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C