H Catherine Zeta Jones μας παρουσιάζει την 19 χρονη κόρη της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 11:57 π.μ.

Η αφορμή ήταν τα γενέθλια της Cary για τα οποία η μαμά Catherine έκανε μία συγκινητική αφιέρωση. 

Η Catherine Zeta Jones έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η καλλονή του Hollywood. Κάποια ωστόσο από τα δικά της γονίδια, έχει κληρονομήσει και η 19 χρονη κόρη της, Cary. Η κόρη της Jones και του Micheal Douglas είχε πριν δύο μέρες τα γενέθλιά της και η διάσημη μαμά της εκτός από την γλυκύτατη αφιέρωση που της έκανε μας έδειξε και μία φωτογραφία της. Η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Catherine Zeta-Jones Breaks Down 14 Looks From 1987 to Now | Life in Looks | Vogue

«Κάθε μέρα είναι υπέροχη χάρη σε εσένα»

Η διάσημη ηθοποιός, είναι ενεργή στα social media αλλά δεν μας δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της από το γάμο της με τον εξίσου διάσημο και αγαπητό Michael Douglas, τον 22 χρονών Dylan και την 19χρονη Cary. H κόρη της ωστόσο είχε πριν από δύο μέρες τα γενέθλια της και η περήφανη μαμά έκανε μία ειδική αφιέρωση παρουσιάζοντας και δύο φωτογραφίες της. Μία που είναι σε ηλικία 5 ετών και μία σημερινή, πιο artistic, δίπλα στην θάλασσα.

Στην αφιέρωση που της έκανε μιλά με πολύ γλυκά λόγια για εκείνη: «Χρόνια πολλά για τα 19α γενέθλια της πανέμορφης -εσωτερικά και εξωτερικά- κόρης μου. Cary, κάθε μέρα είναι υπέροχη χάρη σε εσένα. Σ’αγαπάω με όλη μου την καρδιά. Η μαμά». Η 19 χρονη δεσποινίς Douglas έχει αντίστοιχα μεγάλη λατρεία στην μαμά της, αφού και εκείνη στο παρελθόν, είχε κάνει μία ανάρτηση με εκείνη σε μικρή ηλικία να βρίσκεται σε ένα γύρισμα από ταινίας της, γράφοντας πως η μαμά της είναι superwoman.

Η Catherine Zeta Jones είναι παντρεμένη εδώ και 21 χρόνια με τον Michael Douglas και παρά την διαφορά της ηλικίας τους, αφού ο σύζυγός της είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος και τα στοιχήματα που τους ήθελαν να χωρίζουν σύντομα, εκείνοι παρέμειναν μαζί και δηλώνουν ευτυχισμένοι. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει αυτό το μυστικό που τους κρατά τόσα χρόνια ενωμένους: «Περνάμε καλά ο ένας με τον άλλον και ποτέ δεν χάσαμε την αίσθηση του χιούμορ μας». Και συμπλήρωσε λέγοντας πως υπάρχουν διαστήματα που δουλεύουν και οι δύο πολύ, αλλά φροντίζουν να έχουν και περιόδους που να είναι όλη μέρα μαζί ή να κάνουν ταξίδια.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C