Grier Henchy: Η κόρη της Brooke Shields είναι το next big thing στο modeling

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 6:00 μ.μ.

Αρκετά είναι τα παιδιά στο Hollywood που αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα χνάρια των διάσημων γονιών τους και να γίνουν οι συνεχιστές τους. Τρανό παράδειγμα η Kaia Gerber, η οποία κατέκτησε τις πασαρέλες έχοντας ως πρότυπο το supermodel-μητέρα της, Cindy Crawford.

Η Grier Henchy έρχεται... για να μείνει

Το τελευταίο διάστημα ένα νέο, πανέμορφο κορίτσι απασχολεί έντονα τον Τύπο και δεν είναι άλλη από την 15χρονη Grier Henchy, κόρη της ηθοποιού Brooke Shields. Το νεαρό μοντέλο πρωταγωνιστεί μαζί με την μαμά της στην νέα καμπάνια της Victoria's Secret με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Τι κι αν σκοπεύει να πάει άμεσα στο κολλέγιο, η Grier ακολουθεί παράλληλα την μεγάλη της αγάπη για τον χώρο της μόδας, έχοντας ως φύλακα-άγγελο τη μαμά της.

Οι fans σχολιάζουν συχνά την ομοιότητα της Grier με τη μαμά της ωστόσο η Brooke Shields ήταν ξεκάθαρη ότι δεν υποστηρίζει τις κόρες της να ασχοληθούν με το μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. «Τα παιδιά μου δεν λείπουν από το σχολείο», είπε το διάσημο μοντέλο στο Social Life. 

«Ήταν πολύ συναισθηματικό και ήταν σαν να έβλεπα το κοριτσάκι μου να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μου», είπε η Βrooke Shields στο InStyle. «Ήταν πραγματικά μια περήφανη στιγμή που μπόρεσα να κάνω μοντέλο δίπλα στην κόρη μου για μια τόσο σημαντική καμπάνια. Το να είσαι ανάμεσα σε τόσο δυναμικές γυναίκες με τόσο όμορφες αφηγήσεις μητέρας-κόρης είναι τόσο ενδεικτικό της αφοσίωσης της Victoria's Secret στο να γιορτάζει όλες τις γυναίκες».

«Θα μου άρεσε πολύ η Grier να συνεχίσει να συμμετέχει σε ουσιαστικές και εμπνευσμένες καμπάνιες όπως αυτή, που ενδυναμώνουν την αγάπη που έχουν οι γυναίκες η μία για την άλλη…. Νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να καταλάβει ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από το να αγαπάς τον εαυτό σου και τους άλλους. Το να συμμετέχει σε εγχειρήματα μόντελινγκ που αγκαλιάζουν τις γυναίκες σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής τους είναι ένα τέτοιο δώρο σε αυτόν τον κλάδο», ανέφερε η Brooke Shields για την μικρή της κόρη.

«Και οι δύο κόρες μου κάνουν επιδρομές στην ντουλάπα μου σχεδόν καθημερινά», συμπλήρωσε η Shields.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C