Grammy 2022: Η Lady Gaga συγκινήθηκε μέχρι δακρύων σε ένα αφιέρωμα στον Tony Bennett

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 3:51 μ.μ.

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett κέρδισαν ένα βραβείο Grammy για το κοινό άλμπουμ τους «Love For Sale».

Η Lady Gaga έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Tony Bennett στα Βραβεία Grammy 2022.

Η αστέρας της pop ανέβηκε στη σκηνή του «MGM Grand Garden Arena» στο Λας Βέγκας το βράδυ της Κυριακής για να ερμηνεύσει δύο κομμάτια από το βραβευμένο τζαζ άλμπουμ τους «Love for Sale», το ομώνυμο τραγούδι και το «Do I Love You».

Ο Tony Bennett δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2022 λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ωστόσο, προλόγισε την εμφάνιση της 36χρονης τραγουδίστριας με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, λέγοντας απλά και ειλικρινά: «Γεια σε όλους, παρακαλώ καλωσορίστε τη Lady Gaga!».

Ο 95χρονος Tony Bennett πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ και αποσύρθηκε από τις συναυλίες το 2021.

Καθώς η Lady Gaga τραγουδούσε το «Do I Love You», οι οθόνες πίσω της έδειχναν πλάνα τόσο από τις ηχογραφήσεις της όσο και από τις συναυλίες με τον Tony Bennett.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Αφού ολοκλήρωση την εμφάνισή της, είπε: «Σ’ αγαπάμε Tony, μας λείπεις».

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett ήταν υποψήφιοι για πέντε Grammy φέτος και κέρδισαν το βραβείο για το Καλύτερο Παραδοσιακό Pop Άλμπουμ με το «Love For Sale». Ο Tony Bennett έγραψε ιστορία και έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία νικητής Grammy και ο γηραιότερος στις γενικές κατηγορίες της διοργάνωσης.

Ο γιος του Tony Bennett, Danny, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο πατέρας του θα απουσίαζε από την τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2022

«Αν και η παραγωγή είχε προσκαλέσει τόσο τον Tony όσο και την Gaga να εμφανιστούν στην τελετή των Grammy της Κυριακής, είναι δυσάρεστο ότι λόγω της συνεχιζόμενης μάχης του με τη νόσο Αλτσχάιμερ, δεν ήταν σε θέση να δεχτεί», δήλωσε.

«Αποφασίστηκε ότι θα ήταν σωστό η Lady Gaga να εμφανιστεί μόνη της για να εκπροσωπήσει και τους δύο», σημείωσε.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι θα προσφέρει μια άψογη ερμηνεία από το “Love For Sale”, το οποίο είναι το τελευταίο άλμπουμ του Tony. Εκείνος θα την επευφημεί καθώς θα την παρακολουθεί από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C