Foo Fighters: Queen, Liam Gallagher και Miley Cyrus στις συναυλίες – αφιέρωμα στον Taylor Hawkins

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:18 π.μ.

Φίλοι, συνάδελφοι και καλλιτέχνες που θαύμαζε ο Taylor Hawkins ενώνουν τις δυνάμεις τους σε δύο συναυλίες – γιορτή της ζωής και της μουσικής του εκλιπόντος ντράμερ των Foo Fighters.

Οι Brian May και Roger Taylor των Queen, ο Liam Gallagher, ο Gene Simmons, η Alanis Morissette και η Miley Cyrus συγκαταλέγονται στο πλήθος των καλλιτεχνών θα συμμετάσχουν στις δύο συναυλίες – αφιέρωμα στον εκλιπόντα ντράμερ Taylor Hawkins των Foo Fighters στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες.

Οι Foo Fighters θα δώσουν δύο συναυλίες στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου στις 3 Σεπτεμβρίου και στο «Kia Forum» στο Λος Άντζελες στις 27 Σεπτεμβρίου για να τιμήσουν τον «αγαπημένο τους συνεργάτη», ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών στις 25 Μαρτίου.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, στις δύο συναυλίες με τον τίτλο «Taylor Hawkins Tribute Concerts» θα συμμετάσχουν αρκετοί από τους καλλιτέχνες που ο ίδιος ο Taylor θεωρούσε είδωλα, η οικογένειά του και, φυσικά, οι φίλοι του Foo Fighters, για να τιμήσουν τη μνήμη του και την κληρονομιά του ως παγκόσμιο είδωλο της ροκ.

Οι συνεργάτες του Taylor Hawkins και οι καλλιτέχνες από τους οποίους άντλησε έμπνευση θα παίξουν τα τραγούδια που ερωτεύτηκε και που ο ίδιος έφερε στη ζωή.

Την Τετάρτη (15 Ιουνίου), δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στις δύο συναυλίες.

London! Please welcome the first wave of special guests to join The Taylor Hawkins Tribute Concerts! More to be announced soon.

Tickets on sale Friday 17 June at 9am local time. pic.twitter.com/6vsdo2n5js

— Foo Fighters (@foofighters) June 15, 2022

 

Ο Taylor Hawkins ήταν φανατικός θαυμαστής των Queen και τα δύο εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος, Brian May και Roger Taylor, θα ανέβουν στη σκηνή του Wembley στις 3 Σεπτεμβρίου μαζί με τον γιο του Roger, Rufus Taylor, ο οποίος παίζει ντραμς στους The Darkness.

Στη συναυλία του Λονδίνου θα εμφανιστεί επίσης και ο πρώην frontman των Oasis, Liam Gallagher, ο οποίος απέκτησε καλές σχέσεις με τον Taylor Hawkins και τα υπόλοιπα μέλη των Foo Fighters όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη συναυλία, ο Liam Gallagher έγραψε στο Twitter: «Δεν θα σε απογοητεύσω, αδελφέ».

Άλλα ονόματα που θα εμφανιστούν στη συναυλία του Λονδίνου είναι ο Chris Chaney, ο οποίος ήταν μέλος του supergroup NHC μαζί με τον Taylor Hawkins και τον συνεργάτη του στους Jane’s Addiction, Dave Navarro, καθώς και στο side project Taylor Hawkins and the Coattail Riders.

Το line-up συμπληρώνουν το πρώην μέλος των Police, Stewart Copeland, ο Joshua Homme των Queens of the Stone, η Chrissie Hynde, ο Geddy Lee των Rush, ο Mark Ronson, οι Supergrass και ο Wolfgang Van Halen, γιος του εκλιπόντος Eddie Van Halen.

Μία ειδική guest εμφάνιση θα κάνει επίσης ο κωμικός Dave Chappelle.

Στη συναυλία του Λος Άντζελες στις 27 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν εκτός από τους Chris Chaney, Stewart Copeland, Joshua Homme, Brian May, Mark Ronson, Roger Taylor και Wolfgang Van και η Miley Cyrus, η Joan Jett, ο Geddy Lee των Rush, η Alanis Morissette, ο Gene Simmons των KISS, ο Nikki Sixx των Mötley Crüe και ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, μεταξύ άλλων.

Οι συναυλίες «Taylor Hawkins Tribute Concerts» θα ενισχύσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο που επιλέχθηκαν από την οικογένεια Hawkins. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Los Angeles! Please welcome the first wave of special guests to join The Taylor Hawkins Tribute Concerts! More to be announced soon.

Tickets on sale Friday, June 17 at 9am local time. pic.twitter.com/FW4RUmX32Q

— Foo Fighters (@foofighters) June 15, 2022

Η σύζυγος του Taylor Hawkins, Alison, εξέδωσε δήλωση με την οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές του συγκροτήματος για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των μηνών που ακολούθησαν τον θάνατό του ντράμερ.

«Οι βαθύτατες ευχαριστίες και ο θαυμασμός μου πηγαίνουν στην παγκόσμια κοινότητα των Foo Fighters και στους θαυμαστές του Taylor σε όλο τον κόσμο για την υπερβολική αγάπη που ο καθένας από εσάς έδειξε στον αγαπημένο μας Taylor», έγραψε.

«Η καλοσύνη σας υπήρξε ανεκτίμητη παρηγοριά για την οικογένειά μου και εμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αφάνταστης θλίψης», συνέχισε.

«Ως σύζυγος του Taylor, και εκ μέρους των παιδιών μας, θέλω να μοιραστώ πόσο πολλά σημαίνατε για εκείνον και πόσο αφοσιωμένος ήταν στο να σας “ξεσηκώνει” σε κάθε εμφάνιση. Ο Taylor είχε την τιμή να είναι μέλος των Foo Fighters και εκτιμούσε τον ονειρικό ρόλο του στο συγκρότημα κάθε λεπτό των 25 ετών που ήταν μαζί τους. Θεωρούμε κάθε μέλος της μπάντας και την ευρύτερη ομάδα των Foo Fighters οικογένεια μας», ανέφερε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Xi Jinping says US and China should be partners, not rivals

    The Chinese leader tells the visiting US Secretary of State they should work together

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C