Eric Clapton: «Είμαι υπέρ της ελευθερίας της επιλογής στον εμβολιασμό»

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 2:15 μ.μ.

Ο Eric Clapton «δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά» των εμβολίων.

Ο Eric Clapton δήλωσε ότι «δεν ανησυχεί μήπως παρερμηνευθούν» τα σχόλιά του σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID-19 και τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο μουσικός έχει μιλήσει κατά των εμβολίων και lockdown για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού τόσο σε συνεντεύξεις όσο και σε πρόσφατα τραγούδια του.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο κανάλι «The Real Music Observer» στο YouTube, ο Eric Clapton σχολίασε τις αντιδράσεις στις αμφιλεγόμενες απόψεις του λέγοντας ότι δεν ήταν ούτε υπέρ ούτε κατά των εμβολίων.

«Δημιουργώ προβλήματα στον εαυτό μου μιλώντας για αυτά τα θέματα, αλλά ένα πράγμα που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω -γιατί πρέπει να το επαναδιατυπώνω συνεχώς- είναι ότι δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ (των εμβολίων)», τόνισε.

«Είμαι υπέρ της ελευθερίας της επιλογής, πραγματικά, και του σεβασμού για τους άλλους ανθρώπους, και της καλοσύνης, και των πραγμάτων που κάποτε αποτελούσαν κίνητρο, ή ήταν πράγματα για τα οποία έπρεπε να αγωνιζόμαστε. Να αγωνιζόμαστε για την καλοσύνη», εξήγησε.

«Και επίσης, με έναν αφηρημένο τρόπο, πιστεύω στον Θεό και πιστεύω ότι υπάρχει ένας σκοπός. Και αυτός φαίνεται να είναι ο σκοπός μου προς το παρόν», πρόσθεσε.

Ο Eric Clapton αποκάλεσε όσους τον επικρίνουν για τις απόψεις του «τέρατα πάντα θα κυνηγούν ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια ή αναζητούν κάτι, έναν δρόμο προς τα εμπρός».

«Δεν με απασχολεί τόσο πολύ αν θα με παρεξηγήσουν», σημείωσε.

«Μπορείς να αποφασίζεις τι θα κάνεις ή τι θα πεις χωρίς να ανησυχείς υπερβολικά για τις επιπτώσεις. Όταν οι επιπτώσεις εμφανιστούν, τότε είναι που ίσως θα πάρω το μάθημά μου σχετικά με το αν δεν έπρεπε να το είχα πει αυτό ή αν έπρεπε να το είχατε πει αυτό», πρόσθεσε.

Αφού ξεκαθάρισε τη στάση του, ο Eric Clapton μίλησε και για το νέο υλικό που ετοιμάζει.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, το οποίο είναι «στο ίδιο σακί» με μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες του, το τραγούδι «Heart of a Child» κατά του lockdown, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης ένα δεύτερο τραγούδι για το οποίο περιγράφει ότι είναι «ένας ύμνος για την πραγματική αφύπνιση».

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του, ο Eric Clapton ανέφερε ότι οι άνθρωποι υπνωτίζονται ώστε να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 μέσω υποσυνείδητων μηνυμάτων που προβάλλονται στο YouTube και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C