Ed Sheeran, Liam Gallagher και Doja Cat θα τραγουδήσουν στα BRIT Awards 2022

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 6:06 μ.μ.

Τα πρώτα ονόματα για τα οποία ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστούν στα BRIT Awards 2022.

Ο Ed Sheeran, ο Liam Gallagher και η Doja Cat είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στα BRIT Awards 2022 στις 8 Φεβρουαρίου.

Στη σκηνή του «O2 Arena» του Λονδίνου θα ανέβουν επίσης για να τραγουδήσουν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων οι rappers Dave και Little Simz και η νικήτρια του Rising Star Award των BRIT Awards για το 2022, Holly Humberstone.

Ο Ed Sheeran, ο Dave και η Little Simz διαθέτουν από τέσσερις υποψηφιότητες στα BRIT Awards 2022, τις περισσότερες από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες και διαγωνίζονται για τους τίτλους του Άλμπουμ της Χρονιάς και του Καλλιτέχνη της Χρονιάς.

Η Doja Cat έχει λάβει δυο υποψηφιότητες, για τον Διεθνή Καλλιτέχνη της Χρονιάς και το Διεθνές Τραγούδι της Χρονιάς με το «Kiss Me More». Η βραδιά των BRIT Awards 2022 θα είναι η πρώτη της εμφάνιση σε μουσικά βραβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Liam Gallagher, πρώην frontman των Oasis, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι θα ερμηνεύσει στην τελετή απονομής των BRIT Awards το νέο τραγούδι του «Everything’s Electric», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου.

«Θα παρουσιάσω το νέο μου single “Everything’s Electric” στα φετινά BRIT Awards και θα το εκτιμούσα αν σταματούσατε ό,τι κάνατε και συντονιζόσασταν με ζητωκραυγές», έγραψε.

Η Little Simz είπε σε δήλωσή της σχετικά με την εμφάνισή της στα βραβεία: «Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια για τέσσερα Brit Awards και ανυπομονώ να εμφανιστώ και εγώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που η μουσική έχει συνδεθεί με τους ανθρώπους και έχει απήχηση. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους».

Οικοδεσπότης των BRIT Awards 2022 θα είναι ο κωμικός Mo Gilligan, ενώ το ρεπορτάζ στο κόκκινο χαλί θα κάνουν οι Clara Amfo και Maya Jama.

Η τελετής απονομής θα μεταδοθεί από το ITV και το ITV Hub, ενώ εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού των BRIT Awards στο YouTube.

Λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης Όμικρον του COVID-19, οι διοργανωτές ανέφεραν σε δήλωσή τους ότι εργάζονται «νυχθημερόν» για να διοργανώσουν ένα σόου που θα πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι καλλιτέχνες και όλοι οι καλεσμένοι θα κληθούν να προσκομίσουν ένα αρνητικό τεστ LFT (πλευρικής ροής) κατά την άφιξή τους στον χώρο και θα τοποθετηθούν σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

Στο κοινό θα προσφερθούν θέσεις σε πάγκους στο επίπεδο του γηπέδου. Και παρόλο που οι θεατές δεν θα είναι κοινωνικά αποστασιοποιημένοι, θα τους ζητηθεί να φορούν μάσκες όταν δεν τρώνε, δεν πίνουν ή δεν κάθονται στις θέσεις τους.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C