Dua Lipa: «Η οικογένεια και οι φίλοι με κρατούν προσγειωμένη»

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 12:50 μ.μ.

«Η οικογένεια και οι φίλοι και μου παρέχουν την παρηγοριά ότι δεν μπορούν όλα εκεί έξω να σου στερήσουν τη ζωή και την ιδιωτικότητά σου».

Η Dua Lipa αποδίδει τα εύσημα στα αγαπημένα της πρόσωπα που τη βοηθούν να παραμείνει προσγειωμένη.

Σε μια νέα συνέντευξής τη στο «WSJ. Magazine» της «Wall Street Journal», η 26χρονη τραγουδίστρια περιγράφει πώς καταφέρνει να διατηρεί τη ζωή της ιδιωτική παρά την διεθνώς επιτυχημένη καριέρα της στη μουσική.

«Κάτι που συνειδητοποίησα με την πάροδο του χρόνου είναι το πόσο λίγα πράγματα γνωρίζουν στην πραγματικότητα οι άνθρωποι», λέει.

«Έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται ό,τι θέλουν να σκέφτονται, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά, αληθινά τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες», τονίζει.

Η Dua Lipa προσθέτει για τον «πραγματικά στενό» κύκλο της: «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με κρατούν προσγειωμένη και μου παρέχουν παρηγοριά ότι δεν μπορούν όλα εκεί έξω να σου στερήσουν τη ζωή και την ιδιωτικότητά σου».

Στη συνέντευξή της στο «WSJ. Magazine», η Dua Lipa μιλά επίσης για το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην επερχόμενη ταινία θρίλερ «Argylle», στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, John Cena και Samuel L. Jackson, καθώς και για τα επόμενα σχέδιά της σε μουσικό επίπεδο.

«Έχω γράψει ένα μεγάλο κομμάτι των τραγουδιών», λέει για το επόμενο άλμπουμ της μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Future Nostalgia» που κυκλοφόρησε το 2020.

«Έχει αρχίσει να παίρνει μορφή, έχω ηχογραφήσει πολλά από αυτά τα τραγούδια. Έχει ένα όραμα. Έχει τίτλο, νομίζω, προς το παρόν. Είναι απλά διασκεδαστικό να πειραματίζομαι», συνεχίζει.

«Πάντα θα κάνω pop μουσική, αλλά έχει τον δικό του μοναδικό ήχο, κάτι που είναι συναρπαστικό και κάτι που μοιάζει με μια αλλαγή από το “Future Nostalgia”. Είναι ακόμα σε νηπιακή μορφή, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθεί», αναφέρει.

Και ενώ η είδηση ότι το νέο άλμπουμ της δεν πλησιάζει ακόμη στην ολοκλήρωσή του «μάλλον δεν είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν οι θαυμαστές της», η Dua Lipa σημειώνει: «Δεν βιάζομαι».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C