Drew Barrymore Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της στον αέρα της εκπομπής της

Η Drew Barrymore έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην έναρξη της εκπομπής της ‘The Drew Barrymore Show’ με τον συμπαρουσιαστή της, Ross Mathews, με αφορμή το διαζύγιο της Kaley Cuoco.

Μιλώντας για τη δήλωση της Cuoco πως δεν θα παντρευτεί ποτέ ξανά, οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν για τους δεύτερους και τους τρίτους γάμους, όταν η Barrymore είπε πως κι εκείνη νιώθει το ίδιο.

Η Drew που ήταν παντρεμένη με τον Will Kopelman από το 2012 έως το 2016 και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες, την Olive και τη Frankie, είπε πως δεν θέλει να παντρευτεί ξανά. Η σταρ που στο παρελθόν είχε πει ότι το διαζύγιο ήταν το χειρότερο πράγμα που έχει βιώσει στη ζωή της, δεν έχει παντρευτεί ξανά, αντίθετα με τον πρώην σύζυγό της.

"Μπορώ να το καταλάβω" είπε η Drew για τη δήλωση της συναδέλφου της, ενώ ο συμπαρουσιαστής της απάντησε: "Μπορεί να το λες τώρα Drew αλλά μια μέρα, σε τριάντα χρόνια από τώρα, θα γνωρίσεις κάποιον που θα είναι ο άνθρωπός σου. Ίσως τότε αλλάξεις γνώμη;".

Η ηθοποιός κούνησε το κεφάλι της αρνητικά λέγοντας "όχι, απόλυτα όχι" εξηγώντας πως "δεν είναι ότι δεν είσαι σε ρομαντική φάση πια ή ότι κρίνεις τους άλλους ανθρώπους και δεν θέλεις να πας στους γάμους τους. Είναι περίπου σαν να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι καλός σε αυτό το πράγμα και δεν θέλεις να το προσπαθήσεις ξανά".

Όπως είπε "εάν χωρίσεις δεν είναι και το μεγααλύτερο πρόβλημα, αλλά το διαζύγιο είναι… δεν νομίζω ότι θα το άντεχα πάλι". Ο συμπαρουσιαστής της τότε της είπε να το προσπαθήσει και εκείνος δεν θα της πει ποτέ "στο είπα". Τότε η Drew απάντησε, παραδεχόμενη ότι εύχεται μια μέρα να αλλάξει γνώμη: "Εύχομαι μια μέρα να το πάρω πίσω, αλήθεια".

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C