Coldplay: Οι τελικές ετοιμασίες στην σκηνή του OAKA – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 1:19 μ.μ.

Για να αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος Coldplay, αρκεί να θυμίσουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν Σάββατο και Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Αμαρουσίου ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου 2023 στις 9 το πρωί και τα «μαγικά χαρτάκια» εξαφανίστηκαν μέσα σε τρία 24ωρα.

Συνολικά διατέθηκαν 122.000 εισιτήρια και για τις δυο συναυλίες στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου έχουν εμφανιστεί μεγαθήρια της ροκ και ποπ μουσικής σκηνής, όπως οι Rolling Stones, οι U2, οι AC/DC, η Μαντόνα, ο Τζορτζ Μάικλ και πολλοί άλλοι, χωρίς όμως να καταφέρουν να γεμίσουν δυο φορές το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Από τα 122.000 εισιτήρια, τα 40.000 αγοράστηκαν από ξένους φαν του συγκροτήματος που θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία και Airbnb διαμερίσματα. Όλοι αυτοί μαζί με τους 82.000 συμπατριώτες μας που εξασφάλισαν εισιτήρια αναμένεται να προκαλέσουν χαμό εντός και εκτός του σταδίου. Γι' αυτό και οι διοργανωτές συστήνουν να χρησιμοποιηθούν τα μαζικά μέσα μεταφοράς, ποδήλατο ή και ηλεκτρικά πατίνια και να αποφευχθεί το αυτοκίνητο.

coldplay_oaka__1_

coldplay_oaka__4_

Παρά τον καύσωνα, οι προετοιμασίες για το στήσιμο της συναυλίας συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το protothema.gr.

H σκηνή έχει σχεδόν στηθεί, οι χώροι εντός κι εκτός του σταδίου έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για το τεράστιο αυτό πάρτι που αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού σε μεγάλους και μικρούς καθώς περιλαμβάνει μουσική, χορό, τραγούδι, μπαλόνια, πυροτεχνήματα και χαρτοπόλεμο για περισσότερες από δυο ώρες. Η διοργάνωση θα βοηθήσει, επίσης στην ευκολότερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση για τα άτομα με οπτική, ακουστική και κινητική αναπηρία. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στις κερκίδες του σταδίου για άτομα με αναπηρία.

coldplay_oaka__2_

coldplay_oaka__2_© Παρέχεται από: Protothema.gr

 

coldplay_oaka__3_

coldplay_oaka__3_© Παρέχεται από: Protothema.gr

Επιπλέον, κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής, μέσω των Subpacks - ηλεκτρικών γιλέκων - τα οποία θα τους προσφερθούν δωρεάν. Κατά τη διάρκεια του live θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και τη διεθνή νοηματική γλώσσα, ενώ πριν την έναρξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί touch tour, όπου τυφλά ή άτομα με μειωμένη όραση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια απτική ξενάγηση τόσο στη σκηνή όσο και στο backstage. Σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου, θα λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, όπου όποιος θέλει, μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Πώς κρατάς ισορροπία με τα πεθερικά;

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Πώς κρατάς ισορροπία με τα πεθερικά;

Weather&go!

  • Sat

    34°C

  • Sun

    34°C

  • Mon

    36°C

  • Tue

    36°C

  • Wed

    33°C