Cardi B: Διέγραψε τους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram - Έξαλλη με τους followers της

Η γνωστή τραγουδίστρια Cardi B διέγραψε τους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram, όταν κάποιοι χρήστες έκαναν άσχημα σχόλια για τα παιδιά της, ως απάντηση στο γεγονός ότι η ράπερ δεν παρευρέθηκε στα Grammys το βράδυ της Κυριακής.

«Διαγράφω το twitter μου, αλλά Θεέ μου μισώ αυτή τη βάση θαυμαστών της f–kin dumbass", έγραψε στο Twitter πριν καταργήσει τον λογαριασμό της. "Έχετε τους ανόητους αυτούς, που "σέρνουν" τα παιδιά μου, επειδή νομίζατε όλοι ότι θα πάω στα Grammy και δεν πήγα;", έγραψε.

Η Cardi Β, η οποία είχε μία υποψηφιότητα στα φετινά βραβεία για την καλύτερη ερμηνεία με το τραγούδι «Up», στην ανάρτησή της συνέχισε γράφοντας: "Πότε υπονόησα ότι θα πάω; Γαμ@@νοι ηλίθιοι, δεν μπορώ, πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου".

Η γνωστή ράπερ φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν πολλοί χρήστες άρχισαν να κάνουν κακά σχόλια για τα δύο παιδιά της. Μάλιστα, η ίδια απάντησε σε σχόλιο χρήστη: "Ελπίζω να πεθάνουν οι μαμάδες σου" με έναν άλλο να της απαντάει, "Cardi B φιλάς το αυτιστικό παιδί σου με αυτό το στόμα;".

© Twitter

Στην ανάρτησή της, η γνωστή ράπερ κατέληξε: "Κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι αυτιστικό… μην προβάλετε αυτό που εσείς είστε στα παιδιά μου" απάντησε με επιτακτικό τρόπο σε έναν άλλο.

Πολλοί θαυμαστές της κατέκριναν την Cardi B για τα σχόλια που έκανε στους χρήστες του Twitter, αλλά μερικοί επαίνεσαν την τραγουδίστρια που υπερασπίστηκε τον εαυτό της και την οικογένειά της.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες

    Ο Γιάννης Ζωιτός, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί πώς οι πολίτες παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενισχύοντας το εισόδημά τους, προστατεύοντας το περιβάλλον και προωθώντας την ενεργειακή δημοκρατία.

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C