BTS: Η δωρεάν συναυλία στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας θα μεταδοθεί μέσω livestream

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:26 μ.μ.

Η συναυλία των BTS θα διεξαχθεί για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Μπουσάν για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης Πόλεων του 2030.

Οι BTS ανακοίνωσαν ότι η επερχόμενη συναυλία τους με τίτλο «Yet To Come» στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας θα μεταδοθεί δωρεάν στο Weverse.

Οι αστέρες της K-pop θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Busan Asiad Main Stadium στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας στις 15 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της πόλης για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης Πόλεων του 2030.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η Big Hit Music ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα των BTS στο Weverse ότι η επερχόμενη συναυλία θα μεταδοθεί δωρεάν και σε livestreaming μέσω της πλατφόρμας.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας με υπότιτλους σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, των ιαπωνικών, των μανδαρινικών κινέζικων και των ισπανικών.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας είτε μέσω των εφαρμογών της Weverse για κινητά είτε για έξυπνες τηλεοράσεις.

Στις υπόλοιπες πλατφόρμες για τις οποίες έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα προσφέρουν δωρεάν livestreams της συναυλίας «Yet To Come» των BTS περιλαμβάνονται επίσης οι ZEPETO και Naver Now.

Εκτός από το livestream της Weverse, η συναυλία του K-pop συγκροτήματος θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά μέσω του νοτιοκορεατικού καλωδιακού δικτύου JTBC, καθώς και στο Κανάλι 1 του TBS στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το Newsen.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί μία «live play» εκδήλωση, όπου το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία των BTS σε απευθείας μετάδοση μέσω μιας γιγαντοοθόνης, που θα στηθεί στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Διεθνούς Επιβατικού Σταθμού του Λιμένα του Μπουσάν. Τη μετάδοση αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 10.000 άτομα.

Η Big Hit Music ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η συναυλία των BTS μεταφέρθηκε από το Ilgwang Special Stage στο Busan Asiad Main Stadium, αφού οι εμπλεκόμενοι διοργανωτές δέχθηκαν κριτική για κακή διοργάνωση, μεταξύ άλλων, λόγω των πιθανών κινδύνων για την ασφάλεια του αρχικού χώρου, της έλλειψης κατάλληλων εγκαταστάσεων για μεγάλα πλήθη και της έλλειψης διαχωρισμού του χώρου σε τμήματα.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C