Bruce Willis: Βόλτα με φίλους δύο μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Ευδιάθετο και χαμογελαστό “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός τον Bruce Willis σε μια έξοδο με φίλους στο Μαλιμπού, σε μία νέα δημόσια εμφάνιση

Ο Χολιγουντιανός σταρ κρατούσε ένα κύπελλο καφέ ενώ μόλις είχε απολαύσει ένα σνακ με φίλους στο Μαλιμπού.

Συνεχίζει να έχει έντονη κοινωνική ζωή καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγός του είχε ανεβάσει στα insta story της ένα βίντεο όπου ο Willis έπαιζε μπάσκετ με φίλους.

Ο Bruce Willis, προφανώς, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τη διάγνωση με αφασία να του στερήσει στιγμές. Στις 30 Μαρτίου η νυν σύζυγός του Εmma, η πρώην σύζυγός του Demy Moore και οι πέντε κόρες του εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση μέσω Instagram όπου ανακοίνωναν τη διάγνωση του σταρ με αφασία, κάτι που επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι ο Bruce Willis αποσύρεται από την καριέρα του.

Η οικογένεια του ηθοποιού δεν ανακοίνωσε τι προκάλεσε την αφασία, η οποία έχει σειρά από πιθανές αιτίες. Μπορεί να επέλθει έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι ή εγκεφαλικό επεισόδιο ή μπορεί να είναι πρόδρομη κατάσταση όγκου στον εγκέφαλο ή νόσου Αλτσχάιμερ.

Οι ασθενείς που ζουν με την πάθηση συνήθως αντιμετωπίζονται με λογοθεραπεία και διδάσκονται τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιος πραγματικά ήταν ο Λόρδος Μπάιρον

    Ο Μάρκος Καρασαρίνης, αρχισυντάκτης και αρθρογράφος στα ένθετα «Νέες Εποχές» και «Βιβλία» του Βήματος, περιγράφει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λόρδου Μπάιρον και τη σχέση του με την Ελλάδα, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατό του.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C