Britney Spearss: Σε "πόλεμο" και με την αδερφή της - "Μόνο ένα απόβρασμα θα το έκανε αυτό"

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 3:22 μ.μ.

Σε "πόλεμο" βρίσκεται τους τελευταίους μήνες με την οικογένειά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σε "πόλεμο" βρίσκεται τους τελευταίους μήνες με την οικογένειά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς μετά τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της για την υπόθεση της κηδεμονίας, από την οποία τελικά βγήκε κερδισμένη, δημιουργήθηκε ένα νέο μέτωπο, αυτή τη φορά με την αδερφή της. 

Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Τζέϊμι Λιν Σπίαρς στην αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ABC News, όπου μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στο νέο της βιβλίο έναν ισχυρισμό ότι η τραγουδίστρια κάποτε έκλεισε τις δυο τους σε ένα δωμάτιο με ένα μαχαίρι. 

Όπως εξήγησε η ίδια, από το συγκεκριμένο υποτιθέμενο περιστατικό "φοβήθηκε" πολύ και η εμπειρία της αυτή προκάλεσε "τις δικές της κρίσεις πανικού'".

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί προκάλεσαν την άμεση και αρκετά οργισμένη αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Twitter, διέψευσε αρχικά τα λεγόμενα της αδερφής της, συγχαίροντάς την μάλιστα για το ότι η ίδια έφτασε σε ένα νέο επίπεδο κατωτερότητας. 

"Δεν έχω υπάρξει ποτέ κοντά σου με μαχαίρι, ούτε θα τολμούσα ποτέ να σκεφτώ να το κάνω. Σταμάτα να λες όλα αυτά τα ψέμματα μόνο και μόνο για το βιβλίο σου. Τώρα και μόνο τώρα ξέρω ότι μόνο ένα απόβρασμα θα μπορούσε να επινοήσει τέτοια πράγματα για κάποιον. Είμαι πράγματι πολύ μπερδεμένη για το ότι φαντάστηκες όλα αυτά, γιατί ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση με εσένα", έγραψε μεταξύ άλλων η ποπ σταρ.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C