Britney Spears: «Ο πατέρας μου κατέστρεψε την ύπαρξή μου»

«Ο πατέρας μου με έκανε να αισθάνομαι άσχημη, άρα ήμουν άσχημη».

Η Britney Spears αναφέρθηκε στην «ψυχολογική ζημιά» που υπέστη κατά τη διάρκεια των 13 ετών της δικαστικής κηδεμονίας της.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί και το πρώτο παιδί της με τον αρραβωνιαστικό της Sam Ashgari, εξέφρασε την απογοήτευσή της σε μια ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της από την ηλικία των 13 ετών.

«Τα 13 ήταν η ηλικία που πραγματικά ένιωθα κάπως όμορφη. Νομίζω ότι οι επαναστατικές ημέρες μου οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη. Μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άγρια και άτακτη, αλλά σε εκείνες τις επαναστατικές ημέρες ένιωθα ειλικρινά ακόμα πολύ καυτή», έγραψε στη λεζάντα, την οποία αφαίρεσε αργότερα.

«Ένα πράγμα που μου έκανε η κηδεμονία και ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο είναι ότι πάντα μου έλεγαν ότι ήμουν χοντρή και ότι ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλή», συνέχισε.

«Ο πατέρας μου με έκανε πάντα να νιώθω ότι έπρεπε να προσπαθώ, να προσπαθώ, να προσπαθώ πολύ», ανέφερε.

Η Britney Spears υποστήριξε στη συνέχεια ότι η επίδραση αυτών των σχολίων, που φέρεται να έγιναν από τον πατέρα της, Jamie Spears, «κατέστρεψε τον βαθύ σπόρο της ύπαρξής μου».

«Τον σπόρο που με έκανε να νιώθω όμορφη όπως όταν ήμουν 13, την αυτοπεποίθησή μου, το στυλ μου, τον εσωτερικό μου διάλογο και ναι ακόμα και τη σεξουαλική μου ζωή, όλα καταστράφηκαν εντελώς. Με έκανε να αισθάνομαι άσχημη, άρα ήμουν άσχημη», εξήγησε.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια της pop τόνισε ότι προσπαθεί να αγαπήσει ξανά τον εαυτό της και ανέφερε ότι «ένιωσε τόσο καλά με τον εαυτό της» όταν τερματίστηκε η κηδεμονία της.

«Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο πολύ και ναι μπήκα σε έναν εντελώς νέο κόσμο. Ένιωσα όμορφη άρα ήμουν όμορφη», έγραψε.

Η Britney Spears παραδέχθηκε επίσης ότι παλεύει ακόμα με την «ψυχολογική ζημιά» που της προκάλεσαν ο πατέρας της και η κηδεμονία, αλλά τόνισε ότι εστιάζει τώρα στο πώς βλέπει και νιώθει για τον εαυτό της.

Σε μία δεύτερη ανάρτηση που ακολούθησε αργότερα, η Britney Spears άφησε να εννοηθεί για ακόμα μία φορά ότι γράφει την αυτοβιογραφία της σχολιάζοντας: «Οι περισσότεροι θα πουν ότι παριστάνει το θύμα, αλλά ειλικρινά εγώ απλά τα λέω όπως είναι».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C