Britney Spears: Ξεσπά κατά της οικογένειας και των θεραπευτών της - "Σας κάνω να νιώθετε άβολα; Ωραία!"

Η Britney Spears (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) θέλησε να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα στους πρώην θεραπευτές της, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ποπ σταρ ανήρτησε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 37 δευτερολέπτων, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης πως "αυτό είναι το μήνυμά μου προς όλους τους θεραπευτές μου και τους ανθρώπους που μου πήραν τα λεφτά… KISS MY MOTHER F***NG A**!!!!"

Μιλώντας ανοιχτά, η Spears υποστήριξε πως οι θεραπευτές της, της έκαναν μόνο κακό και πως στόχος τους ήταν να την εκμεταλλευτούν και να της απομυζήσουν χρήματα.

Στη συνέχεια, η ίδια κατηγόρησε για ακόμη μια φορά την οικογένειά της, τονίζοντας πως οι δικοί της άνθρωποι την ανάγκασαν να υποστεί αυτό το "μαρτύριο".

"Η οικογένειά μου συναίνεσε σε αυτό το μαρτύριο… θα το λέω μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω… πηγαίνετε όλοι στο διάολο. Και αν νομίζετε ότι λέω ψέματα ή ότι είναι αδύνατο να το κάνω… κάντε την έρευνά σας! Είναι άβολο να βλέπεις αυτό το βίντεο;", είπε η ίδια.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, απήγγειλε σαρκαστικά τα λόγια που της υποδείκνυαν οι θεραπευτές της να λέει, ώστε να "γιατρευτεί"...

"Χαίρομαι πολύ που επιστρέψατε εδώ σήμερα και κάνετε ξανά θεραπεία", ακούστηκε να λέει σε σημείο του βίντεο.

Στη συνέχεια αναφώνησε: "Πώς είσαι;". "Χμ, είναι τόσο ωραίο να βλέπεις αυτό το προσωπάκι", συνέχισε, χαμογελώντας.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κατηγορεί τους πρώην θεραπευτές της για το γεγονός ότι την εξανάγκασαν σε πολύωρες συνεδρίες.

Και στο παρελθόν, η ίδια έχει αναρτήσει παρόμοια βίντεο στα οποία υποστήριξε ότι -παρά τη θέλησή της- οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας την εξανάγκαζαν σε αμέτρητες θεραπείες, με στόχο να την "βοηθήσουν".

Παρακάτω, το ξέσπασμα της τραγουδίστριας:

 

ΠΗΓΗ:news247

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • ZoePre ΚΡΙΜΑ

    H Περσόνα, το πρόβλημα υγείας και η καταγωγή | ΚΡΙΜΑ #114 ft. Emilia Vodos

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    23°C