Britney Spears: «Η οικογένειά μου με αντιμετώπισε χειρότερα από θανατοποινίτη»

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 7:09 μ.μ.

Η Britney Spears δηλώνει «σοκαρισμένη» που ο πατέρας της «δεν είναι στη φυλακή» για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κηδεμονία της.

Η Britney Spears υποστηρίζει ότι η οικογένειά της την αντιμετώπισε χειρότερα από «θανατοποινίτη» κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, συνεχίζοντας τη διαμάχη της με την αδελφή της Jamie Lynn.

Η 40χρονη pop star, η οποία ήταν εγκλωβισμένη σε δικαστική κηδεμονία υπό την εποπτεία της οικογένειάς της από το 2008 έως το 2021, ισχυρίστηκε ότι η Jamie Lynn «δεν έκανε τίποτα» για να τη βοηθήσει και ότι είναι «πληγωμένη» από τις κατηγορίες που έκανε η αδελφή της εναντίον της.

Η Britney Spears απηύθυνε άλλη μια ανοιχτή επιστολή στην αδελφή της, Jamie Lynn Spears, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τη δυσαρέσκειά της για την οικογένειά της, κυρίως όσον αφορά το γεγονός ότι «ποτέ δεν ήταν εξ αποστάσεως τόσο σκληρή» με την Jamie Lynn Spears όσο ήταν με την Britney.

«Jamie Lynn, δεν νομίζω ότι το βιβλίο σου αφορά καθόλου εμένα. Είπα κάποια σκληρά πράγματα γιατί προφανώς με πλήγωσες με τα πράγματα που επινοείς για εμένα», έγραψε.

Η Britney Spears είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η Jamie Lynn, η οποία είναι γνωστή για την πρωταγωνιστική συμμετοχή στη σειρά «Zoey 101» του Nickelodeon στα μέσα της δεκαετίας του 2000, «δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα», αλλά απέσυρε αυτό το σχόλιο στην τελευταία της ανάρτηση και πρόσθεσε ότι είναι «σοκαρισμένη» που ο πατέρας τους, Jamie, «δεν είναι στη φυλακή» για τη στάση που κράτησε στον έλεγχο της περιουσίας της, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για πάνω από μια δεκαετία.

«Ξέρω ότι έχεις δουλέψει σκληρά για τη ζωή που έχεις και τα έχεις πάει καταπληκτικά. Αλλά αυτό που μου έκανε ο μπαμπάς, δεν το κάνουν ούτε στους εγκληματίες, οπότε το να κάθεσαι και να φέρεσαι εντελώς αδιάφορα για αυτό που μου συνέβη είναι ειλικρινά παράλογο για εμένα», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Τους πήρε χρόνια για να μου δώσουν ένα φλιτζάνι καφέ. Άνθρωποι που έχουν σκοτώσει άλλους ανθρώπους και είναι στη φυλακή ή στην πτέρυγα των θανατοποινιτών μπορούν να έχουν όσο καφέ θέλουν. Ειλικρινά σοκάρομαι που ο μπαμπάς δεν είναι στη φυλακή!», ανέφερε.

Η Britney Spears εξήγησε στη συνέχεια ότι ενώ «αγαπά την αδελφή της άνευ όρων», είναι «μπερδεμένη» σχετικά με την αφοσίωση της Jamie Lynn.

«Υποτίθεται ότι υποστηρίζουμε η μία την άλλη, αλλά αυτό που λες με μπερδεύει πραγματικά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε αγαπώ άνευ όρων. Οπότε προχώρα και πες ό, τι θέλεις, είναι τόσο κακόγουστο για μια οικογένεια να τσακώνεται δημόσια με αυτόν τον τρόπο. Λες ότι με αγαπάς, αλλά η πίστη σου παραμένει στους ανθρώπους που με πλήγωσαν περισσότερο», σημείωσε.

«Νομίζω ότι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι όταν μου συνέβησαν όλα αυτά και όταν σου τηλεφώνησα από εκείνο το μέρος σου πήρε μέρες να απαντήσεις. Ποτέ δεν κατάφερα να σου μιλήσω!», ανέφερε.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C