Britney Spears: «Η Jennifer Lopez δεν θα είχε ποτέ την ίδια μεταχείριση με εμένα»

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 4:13 μ.μ.

«Η οικογένεια της Jennifer Lopez δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό».

Η Britney Spears κατήγγειλε για ακόμα μία φορά τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκε η οικογένειά της κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, υποστηρίζοντας ότι οι αγαπημένοι της συναδέλφου της Jennifer Lopez δεν θα επέτρεπαν να συμβούν στην τραγουδίστρια τα ίδια.

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, η Britney Spears σχολίασε τις εμφανίσεις που έκανε στο Λας Βέγκας από το 2013 έως το 2017, ενώ βρισκόταν ακόμα υπό την αμφιλεγόμενη κηδεμονία που ελεγχόταν από τον πατέρα της, Jamie Spears.

«Μετά από 14 χρόνια που μου έλεγαν όχι σε αυτό που ήθελα, καταστράφηκε για εμένα. Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο κομμάτι, Το χειρότερο κομμάτι ήταν ότι η οικογένειά μου με κλείδωσε σε αυτό το μέρος για τέσσερις μήνες. Χριστέ μου», έγραψε.

«Θα ήθελα να δω κάποιον να λέει στην Jennifer Lopez να κάθεται 8 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο, η προσωπική ασφάλειά μου επί 5 χρόνια να μου λέει στην ίδια μου την πόρτα ότι δεν μπορώ να βγω έξω για 4 μήνες. Δεν είχα πόρτες για ιδιωτικότητα και με έβλεπαν να αλλάζω γυμνή και να κάνω ντους», συνέχισε.

«Μου σταμάτησαν απότομα τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνα κανονικά και με νάρκωσαν με λίθιο. Θα ήθελα να δω έναν μάνατζερ να λέει στην Jennifer Lopez να περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Τι στο καλό νομίζετε ότι θα έκανε. Η οικογένειά της δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό», σημείωσε.

Στη συνέχεια στο μήνυμά της, η Britney Spears επανέλαβε την πρόσφατη δήλωσή της ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή.

«Και πάλι θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να καθίσω στην πισίνα μου παρά να μπω στη βιομηχανία του θεάματος», ανέφερε.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση, η Britney έριξε περισσότερο φως στα τέσσερα χρόνια των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας και αναφέρθηκε επίσης στον πρώην σύντροφό της Justin Timberlake.

«Στα τέσσερα χρόνια που ήμουν στο Λας Βέγκας είχα κάθε έξι εβδομάδες ρεπό. Ζήτησα να με συνδέσουν με παραγωγούς που θα δημιουργούσαν έναν ωραίο ήχο. Μου είπαν όχι», έγραψε.

«Νομίζω ότι ο Justin Timberlake είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια εμφάνισης στα VMAs, περίπου 7 λεπτά, ίσως και περισσότερο. Τα παιδιά μου το είδαν και είπαν: “Μαμά γιατί το έκαναν αυτό;”», θυμήθηκε.

«Μου το κατέστρεψαν, με έφεραν σε δύσκολη θέση και με έκαναν να νιώθω ότι είμαι ένα τίποτα», πρόσθεσε η Britney Spears.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C