Britney Spears: Ζητά από τους θαυμαστές της να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της αφού η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 7:47 μ.μ.

Η Britney Spears δηλώνει ότι «παραβιάστηκε» η ιδιωτική ζωή της όταν θαυμαστές της κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι της.

Η Britney Spears ζητά για άλλη μία φορά από τους θαυμαστές και το κοινό να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της, αφού η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της με αφορμή το γεγονός ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μου με αφορμή κάποιες τηλεφωνικές φάρσες. Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά παρατράβηξαν τα πράγματα και παραβιάστηκε η ιδιωτική ζωή μου», έγραψε η Britney Spears σε μία δήλωσή της που αναρτήθηκε στο Twitter.

Σύμφωνα με το TMZ, η Britney Spears είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χόρευε και είπε: «Άλλαξα το όνομά μου σε “River Red”». Στη συνέχεια η τραγουδίστρια διέγραψε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, γεγονός που παρακίνησε τους ανήσυχους θαυμαστές της να καλέσουν το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα της Καλιφόρνια.

Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι η αστυνομία μετέβη στο σπίτι της Britney Spears στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας για κάθε ενδεχόμενο στις 11 μ.μ. το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με την 41χρονη τραγουδίστρια: «Η αστυνομία δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου και όταν ήρθαν στην πύλη μου, γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και έφυγαν αμέσως».

«Ένιωσα σαν να προσπαθούν να με χειραγωγήσουν και να με εκφοβίσουν από τη στιγμή που το περιστατικό έφτασε στις ειδήσεις και για άλλη μία φορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με παρουσιάζουν με κακό και άδικο τρόπο», συνέχισε η Britney Spears στο μήνυμά της.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, ελπίζω πραγματικά ότι το κοινό και οι θαυμαστές μου, για τους οποίους νοιάζομαι τόσο πολύ, θα μπορέσουν να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή μου στο μέλλον. Με όλη την αγάπη, B», κατέληξε.

Για 13 χρόνια, η Britney Spears βρισκόταν υπό αναγκαστική δικαστική κηδεμονία στην οποία είχε αναλάβει την εποπτεία ο πατέρας της. Η κηδεμονία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από μία μακρά δικαστική διαμάχη.

Σε ένα ηχητικό μήνυμα διάρκειας 22 λεπτών που ανάρτησε στο YouTube τον Αύγουστο του 2022, η Britney Spears περιέγραψε λεπτομερώς τη δική της πλευρά της ιστορίας, προβαίνοντας σε κατηγορίες – βόμβες κατά της οικογένειάς της.

«Ήταν καθαρή κακοποίηση. Και στην πραγματικότητα δεν έχω μοιραστεί ούτε τα μισά από αυτά», είπε για την κηδεμονία. Ενώ για τον πατέρα της υποστήριξε: «Του άρεσε να ελέγχει ό,τι έκανα».

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C