Britney Spears: Διάλειμμα διαρκείας από τα social media - "Σας στέλνω την αγάπη μου"

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 5:42 μ.μ.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως είναι έγκυος και πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι, η Britney Spears (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) αποκάλυψε πως σκοπεύει να πάρει μία ανάσα από τα social media και να απέχει για λίγο.

Δημοσιεύοντας ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram με ένα μωρό το οποίο χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός... παιδικού κομμωτηρίου, η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ήθελε να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στην εγκυμοσύνη της και στο μωράκι που έρχεται.

"Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα social media για λίγο !!! Στέλνω την αγάπη μου και ο Θεός να σας ευλογεί όλους", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μάλιστα, σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε γράψει πως σκοπεύει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ασχολείται καθημερινά με τη yoga, ενώ αναφέρθηκε και στην περιγεννητική κατάθλιψη από την οποία υπέφερε κατά τη διάρκεια προηγούμενης εγκυμοσύνης της, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του να μιλούν οι γυναίκες ανοιχτά γι' αυτά τα θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Britney Spears έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

ΠΗΓΗ:news247

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C