Britney Spears: Αίτημα για τη βίαιη προσαγωγή του πατέρα της στο δικαστήριο

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 10:23 μ.μ.

Ο πατέρας της Britney Spears φέρεται να αγνοεί επανειλημμένως τις κλήσεις που του έχουν επιδοθεί να καταθέσει δικαστήριο.

Η νομική ομάδα της Britney Spears επιθυμεί ο πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Spears, να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της κόρης του.

Την Τετάρτη, ο δικηγόρος της 40χρονης τραγουδίστριας, Mathew Rosengart, κατέθεσε αίτημα για τη βίαιη προσαγωγή του Jamie Spears ως μάρτυρα.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι αρχικά επιδόθηκε στον Jamie Spears κλήση να καταθέσει στις 20 Οκτωβρίου και δήλωσε ότι ο πατέρας της πελάτισσάς του έλαβε στη συνέχεια άλλες δύο κλήσεις, αλλά δεν συμφώνησε σε «πολυάριθμες» από τις προτεινόμενες ημερομηνίες και δεν πρότεινε τις δικές του ημερομηνίες.

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι η νομική ομάδα της Britney Spears έχει προσφέρει στους δικηγόρους του Jamie την επιλογή να διεξαχθεί η κατάθεση στο Λος Άντζελες, στη Λουιζιάνα ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη των ΗΠΑ με κατάλληλες εγκαταστάσεις, χωρίς να έχει λάβει καμία απάντηση από τον πατέρα της τραγουδίστριας ή τους δικηγόρους του.

«Ο κ. Spears μπορεί να τρέπεται σε φυγή, αλλά δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα από τις νομικές υποχρεώσεις του και τις υποχρεώσεις του ως κηδεμόνα. Η κωλυσιεργία του και η αποσιώπησή του δεν πρέπει να εμποδίσει την αλήθεια να έρθει στο φως, το μόνο που απαιτήθηκε από τους διαδίκους ήταν να δαπανήσουν περιττούς πόρους σε μια παρατεταμένη μάχη για να επιτύχουν τη συμμόρφωσή του», αναφέρεται στα έγγραφα.

«Αλλά, αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα της κόρης του για περισσότερα από 13 χρόνια για να πληρώσει τις αμοιβές των δικηγόρων και τα έξοδά του, για πρώτη φορά, ο κ. Spears θα πρέπει τώρα να πληρώσει τα δικά του νομικά έξοδα», σημειώνεται.

Λόγω της αποτυχίας του Jamie να παρουσιαστεί για κατάθεση ή να προγραμματίσει μια ημερομηνία κατάθεσης, ο δικηγόρος της Britney Spears υποστηρίζει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Spears δεν θα παραστεί οικειοθελώς για την κατάθεσή του και ότι πρέπει να εξαναγκαστεί να το κάνει».

«Παρά τους αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμούς του ότι δεν έχει “τίποτα να κρύψει” και επομένως δεν θα “κρύψει τίποτα”, ο James P. Spears τρέπεται σε φυγή και κρύβεται από την κατάθεσή του για να μην απολογηθεί για το παράπτωμά του – ενόρκως – όπως απαιτεί ο νόμος», τονίζεται.

Επιπλέον, ο Mathew Rosengart υποστηρίζει ότι ο Jamie Spears «έχει προβεί σε κωλυσιεργία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης – για διάστημα άνω των έξι μηνών – αποφεύγοντας την κατάθεσή του και αποτυγχάνοντας επανειλημμένα να απαντήσει σε απλά αιτήματα για βασικές πληροφορίες».

Στο αίτημα που κατατέθηκε αναφέρεται επιπλέον ότι ο Jamie απέτυχε «να προσκομίσει τις επικοινωνίες από τη σοκαριστική συσκευή ηλεκτρονικής παρακολούθησης που στήθηκε για την κατασκοπεία της κόρης του», συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που φέρεται να απέκτησε «τοποθετώντας κοριό στο υπνοδωμάτιο της κόρης του».

Τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι, ως κηδεμόνας σε καθεστώς αναστολής, ο Jamie είναι «νομικά υποχρεωμένος να προσκομίσει όλες αυτές τις επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου».

Όταν ήρθαν για πρώτη φορά στην επιφάνεια οι ισχυρισμοί ότι ο Jamie είχε τοποθετήσει κοριούς στην κρεβατοκάμαρα της Britney Spears, οι δικηγόροι του δήλωσαν στους New York Times ότι «όλες οι ενέργειές του ήταν μέσα στις παραμέτρους της εξουσίας που του έχει αναθέσει το δικαστήριο».

«Οι ενέργειές του έγιναν εν γνώσει και με τη συγκατάθεση της Britney, του διορισμένου από το δικαστήριο δικηγόρου της και/ή του δικαστηρίου. Το ιστορικό του Jamie ως κηδεμόνα και η έγκριση των ενεργειών του από το δικαστήριο μιλούν από μόνα τους», πρόσθεσαν.

Ο δικηγόρος της Britney Spears υπογραμμίζει κλείνοντας ότι ο Jamie «δεν έχει κανένα έγκυρο νομικό λόγο για να αρνηθεί να εμφανιστεί για κατάθεση».

«Από την παιδική της ηλικία και σίγουρα κατά την τελευταία δεκαετία, η Britney Spears αναγκάστηκε να ζει υπό τον έλεγχο του πατέρα της, ακόμη και όταν του έδωσε μία ταυτότητα και τον στήριξε οικονομικά. Ωστόσο, ποτέ δεν έχει απαιτηθεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένης της κατάφωρης, ιδιοτελούς κατάχρησης της θέσης του ως κηδεμόνα», έγραψε.

«Φτάνει πια. Η Britney Spears δεν θα το ανεχτεί άλλο, και με όλο το σεβασμό, ούτε το Δικαστήριο θα πρέπει να το ανεχτεί», τόνισε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C