Billie Eilish Ο όρος που έθεσε στον οίκο Oscar de la Renta για να φορέσει δημιουργία του στο Met Gala

Η ιστορία πίσω από το υπέροχο red carpet look της 19χρονης σταρ.

Μπορεί για τις περισσότερες σταρ ένα μακρύ φόρεμα να είναι must για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, για την Billie Eilish όμως ήταν πρόκληση. Κι όταν η 19χρονη σταρ αποφάσισε να εμφανιστεί στο Met Gala με ένα τούλινο μακρύ φόρεμα του Oscar de la Renta, είχε μόνο έναν όρο για να το τολμήσει.

"Ήθελε να εκπλήξει με ένα look που δεν έχει ξανακάνει. Πολύ καθαρό και αισθησιακό" είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Oscar de la Renta. Fernando Garcia. Όπως αναφέρει στους New York Times "ήταν ένα ρίσκο για εκείνη, ήταν κάτι που την άγχωνε με την καλή έννοια. Στο τέλος της μέρας, είναι κορίτσι και θέλει να φαίνεται όμορφη".

Η Eilish δεν έχει ξαναφορέσει Oscar de la Renta, αντίθετα προτιμούσε oversized μπλούζες και παντελόνια για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αλλά και outfits των οίκων Gucci, Burberry και Chanel που ταίριαζαν στο στιλ της με τα μαύρα και πράσινα μαλλιά της.

Μετά την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, η Billie Eilish επαναπροσδιορίζεται μέσα από το στιλ της αλλά παραμένει πιστή στον χαρακτήρα της. Η σταρ είναι εξάλλου ακόμα έφηβη. Στην πρώτη δοκιμή του φορέματος πήγε με την μητέρα της αλλά επέμεινε σε έναν όρο προκειμένου να φορέσει Oscar de la Renta. Η σταρ είναι η μόνη ίσως καλεσμένη του Met Gala που κατάφερε να φέρει μια σημαντική αλλαγή σε μια εταιρεία και στο περιβάλλον ζητώντας από το label να σταματήσει να χρησιμοποιεί και να πουλάει γούνες.

Η Eilish που είναι vegan και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων κατάφερε να πείσει τον οίκο Oscar de la Renta να σταματήσει όλες τις πωλήσεις ρούχων με φυσική γούνα. Ο οίκος έχει σταματήσει εξάλλου να χρησιμοποιεί γούνα στα σχέδιά του εδώ και λίγα χρόνια με τους σχεδιαστές και τον Fernando Garcia να δηλώνουν ότι "η γούνα δεν είναι πια μοντέρνα, σικ και σχετική".

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C