Beyoncé: Φέρεται να έκανε χειρουργική επέμβαση στο πόδι πριν τη συναυλία στο Ντουμπάι

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 9:08 μ.μ.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα υποστηρίζουν ότι η Beyoncé κούτσαινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η Beyoncé έκανε μία επική επιστροφή στη σκηνή το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ενώ η κατάσταση της φωνής της δεν αποτελεί πρόβλημα, οι θαυμαστές της ανησυχούν για το κατά πόσο θα επηρεάσει την επερχόμενη περιοδεία της η φημολογούμενη χειρουργική επέμβαση στο πόδι της.

Η τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συναυλία από το 2018 στο νέο πολυτελές θέρετρο Atlantis The Royal του Ντουμπάι. Το ξενοδοχείο, το οποίο περιγράφεται ως το «πιο υπερπολυτελές θέρετρο στον κόσμο», θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 10 Φεβρουαρίου.

Για τον εορτασμό των εγκαινίων του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο μία συναυλία διάρκειας μία ώρας – μόνο για προσκεκλημένους – με πρωταγωνίστρια την Beyoncé.

Μπροστά σε ένα πλήθος από influencers, διασημότητες και δημοσιογράφους, η Beyoncé ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από το «XO» μέχρι το «Halo» και νεότερα κλασικά τραγούδι όπως το «Brown Skin Girl» από τον «Βασιλιά των Λιονταριών», για το οποίο υποδέχθηκε στη σκηνή την κόρη της, Blue Ivy Carter.

Η φωνή της ήταν δυνατή όπως πάντα, όμως η μεγαλύτερη ανησυχία που προκάλεσε η ζωντανή εμφάνιση της Beyoncé ήταν το γεγονός ότι η τραγουδίστρια κούτσαινε.

Μετά τη συναυλία, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Gerrick Kennedy, ένας από τους θεατές, έγραψε στο Twitter ότι «ένιωσε ακόμα περισσότερο δέος» όταν έμαθε ότι η Beyoncé φέρεται να είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι.

«Το “BEYLANTIS” ήταν μία απροσδόκητη συναυλία. Αυτή η φωνή γίνεται όλο και καλύτερη. Η μαμά τραγουδούσε υπέροχα. Είναι εντυπωσιακό να τη βλέπεις να τραγουδάει μαζί με την Blue Ivy. Ένιωσα ακόμα περισσότερο δέος όταν έμαθα ότι το έκανε αυτό μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι», έγραψε.

Παρά το γεγονός ότι η συναυλία στο Atlantis The Royal του Ντουμπάι είχε αυστηρή πολιτική απαγόρευσης των κινητών τηλεφώνων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέρρευσαν πλάνα από τη συναυλία.

Ένα βίντεο, συγκεκριμένα, έχει γίνει viral, καθώς υποτίθεται ότι δείχνει την Beyoncé να κουτσαίνει κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αν και ορισμένοι θαυμαστές της δεν έχουν πειστεί. Κατά τη διάρκεια του «Drunk In Love», η τραγουδίστρια φέρεται να φαίνεται να κουτσαίνει στο διάδρομο.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Beyoncé δέχεται βοήθεια να κατέβει από τη σκηνή στο τέλος της συναυλίας, ενώ οι θαυμαστές της ισχυρίζονται ότι φαίνεται να κουτσαίνει καθώς απομακρύνεται.

Το περασμένο καλοκαίρι η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της «Renaissance». Από τότε δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα μουσικό βίντεο για το άλμπουμ και δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της περιοδείας της, παρά το γεγονός ότι έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει περιοδεία για το «Renaissance».

Με τις φήμες για μία πιθανή εγχείρηση στο πόδι να κυκλοφορούν τώρα στο διαδίκτυο, ορισμένοι θαυμαστές της Beyoncé ανησυχούν ότι η περιοδεία δεν πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C