Beyonce: H Queen B κάνει δυναμικό comeback με νέο άλμπουμ και εμβληματικό εξώφυλλο στη Vogue

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 6:35 μ.μ.

Το όνομα του άλμπουμ θα είναι «Renaissance» και οι εκατομμύρια θαυμαστές της ανυπομονούν για την 29η Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει.

Έξι χρόνια πέρασαν από τότε που η Beyonce κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Lemonade».

Σήμερα αναστατώνει τους θαυμαστές της μόνο με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της.

Στην ουσία προαναγγέλλει ότι στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Renaissance», δηλαδή «Αναγέννηση».

Και επειδή η 40χρονη σταρ είναι εξπέρ στην επικοινωνία έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση για την βρετανική έκδοση της Vogue, με το περιοδικό να αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο που θα αφιερώσει στην τραγουδίστρια στο τεύχος Ιουλίου.

.@Beyonce is poised for her next evolution, one that promises vision, grace – and something a little bit extra… In the July 2022 issue of British Vogue, @Edward_Enninful meets a superstar, as Rafael Pavarotti captures the moment: https://t.co/pMpRP09hop pic.twitter.com/v523Q3Eb6x

— British Vogue (@BritishVogue) June 16, 2022

 

Ελάχιστοι έχουν ακούσει τη νέα μουσική της και αναφέρουν πως πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη δουλειά αφού η Beyonce είχε άπλετο χρόνο λόγω της πανδημίας.

Σε κάθε περίπτωση και οι τρεις πλατφόρμες -Spotify, Apple Music και Tidal- που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ αποφεύγουν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες γύρω από το ύφος της νέας αυτής μουσικής δουλειάς.

Αναρτήσεις χρηστών στο twitter πάντως αναφέρουν πως ο δίσκος θα έχει 16 νέα τραγούδια.

Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003 όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child.

Από τότε η Beyonce αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή χάρη στη φοβερή αισθητική της και την εκπληκτική μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ.

ΠΗΓΗ:in

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C