Beyonce: Ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της με μια αποκαλυπτική φωτογραφία

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 4:09 μ.μ.

Η Queen Bey, πέντε χρόνια μετά το «On the Run» σόου, επιστρέφει με την «Renaissance Tour»

Παροξυσμός επικρατεί στους θαυμαστές της Beyonce, μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της.

Η Queen Bey, πέντε χρόνια μετά το «On the Run» σόου με 48 παραστάσεις σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, επιστρέφει με την «Renaissance Tour» και όλοι ανυπομονούν να την απολαύσουν από κοντά.

Την ανακοίνωση της περιοδεία της έκανε η ίδια με μια ανάρτηση από την φωτογράφηση του «Break My Soul», στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα άλογο φορώντας σέξι ασημένια εσώρουχα και καπέλο. «Reinaissance World Tour 2023», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της και «έριξε» το Instagram .

Έναρξη στη Στοκχόλμη και λήξη στη Νέα Ορλεάνη

Η Beyonce θα ξεκινήσει την περιοδεία της από την Στοκχόλμη στις 23 Μαΐου. Θα συνεχίσει με εμφανίσεις σε Βρυξέλλες, Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Σάντερλαντ και Παρίσι. Στο Λονδίνο έχει ήδη κλείσει τρεις συναυλίες για τις 29, 30 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

Επίσης, θα εμφανιστεί στη Λυών, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Βαρσοβία.

Από τη Γηραιά Ήπειρο θα μεταφερθεί στη Βόρεια Αμερική και το Τορόντο στις 8 Ιουλίου.  Στο μουσικό της ταξίδι θα κάνει ακόμη στάσεις στη Φιλαδέλφεια, το Λούισβιλ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη, το Μαιάμι, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Χιούστον. Η παγκόσμια περιοδεία της θα κλείσει στη Νέα Ορλεάνη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη επιστροφή με το «Renaissance»

Η 40χρονη σταρ έξι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ «Lemonade», επέστρεψε το καλοκαίρι και κυκλοφόρησε το «Renaissance», δηλαδή την «Αναγέννηση».

Ηχογράφησε το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αυτό περιλαμβάνει 16 τραγούδια, μεταξύ άλλων, το single «Break My Soul» αλλά και συμμετοχές από τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, The-Dream, Drake.

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε για να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής περιόδου για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι ελεύθερη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης», έχει δηλώσει η ίδια η τραγουδίστρια για τη νέα της δουλειά.

Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003 όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child.

Από τότε η Beyonce αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή χάρη στη φοβερή αισθητική της και την εκπληκτική μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C