Ava Max: Ο λόγος που αποχωρίστηκε το «Max Cut» και η έμπνευση από τη Madonna

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:38 μ.μ.

«Έβαψα τα μαλλιά μου και ένιωσα σαν ένας νέος άνθρωπος».

Η Ava Max ξεκίνησε ένα καινούργιο κεφάλαιο με το νέο άλμπουμ της «Diamonds & Dancefloors», αλλά αυτό που πραγματικά έδειξε ότι ήταν έτοιμη να αφήσει πίσω της το πρώτο μέρος της καριέρας της ήταν το γεγονός ότι εγκατέλειψε το χαρακτηριστικό κούρεμα και χρώμα των μαλλιών της για κάτι που θα είχε μεγαλύτερη «αυτοπεποίθηση».

Πέρυσι, πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της, το «Maybe You’re The Problem», η Ava Max αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό της «Max Cut» – με τα μαλλιά της να είναι ξανθά και τη μία πλευρά μακρύτερη από την άλλη – για να αποκτήσει ένα φλογερό κόκκινο χρώμα και ένα ενιαίο μήκος στα μαλλιά της.

«Δεν ήθελα να γίνω γνωστή μόνο για το “Max Cut” μου. Δεν ένιωθα ότι αυτό με χαρακτήριζε συνολικά», είπε η 28χρονη τραγουδίστρια στο People.

«Πραγματικά ξεκίνησε την καριέρα μου και σήμαινε τόσα πολλά για εμένα -ακόμα το κάνει- αλλά ήθελα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Με τα κόκκινα μαλλιά αισθανόμουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, σαν να ξεκινούσε μία νέα περίοδος και είχε νόημα. Έβαψα τα μαλλιά μου και ένιωσα σαν ένας νέος άνθρωπος», εξήγησε.

Η Ava Max ολοκλήρωνε το «Diamonds & Dancefloors» το φθινόπωρο, αφού μετέθεσε την κυκλοφορία του από τον Οκτώβριο του 2022 στον Ιανουάριο του 2023, όταν το άλμπουμ διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Εκείνη την περίοδο, η Ava Max αναφέρθηκε στην κατάσταση σε ένα βίντεο στο TikTok, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της ότι ήταν «εξαιρετικά στεναχωρημένη» επειδή είχε δουλέψει «πολύ σκληρά» για τον δίσκο.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Προφανώς, με αναστάτωσε εκείνη τη στιγμή. Έκανα ακόμα βελτιώσεις στο άλμπουμ και γι’ αυτό το ανέβαλα», δήλωσε τώρα για τη διαρροή.

Παρ’ όλα αυτά, η Ava Max δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες και έδωσε νέα πνοή στο «Diamonds & Dancefloors» με ένα ολοκαίνουργιο εξώφυλλο, στο οποίο εμφανίζεται ξαπλωμένη σε μία λαμπερή μπλε σκηνή από το music video του «Dancing’s Done».

«Είμαι – όπως και το “Max Cut” μου στο παρελθόν με τη μία πλευρά με κοντά και την άλλη με μακριά μαλλιά – ένας αναποφάσιστος άνθρωπος. Μου αρέσει να έχω πολλά εξώφυλλα. Απλά μου αρέσει να δίνω σε όλους όσα περισσότερα μπορώ», ανέφερε γελώντας.

Στο visualizer για το τραγούδι «One Of Us» από το «Diamonds & Dancefloors», η Ava Max εμφανίζεται ντυμένη νύφη σε έναν τάφο και να έχει το hairstyle «Max Cut», αλλά δεν σκοπεύει να επαναφέρει το look σύντομα στην πραγματική ζωή.

Ωστόσο, παίρνει έμπνευση για την επερχόμενη πρώτη της headlining περιοδεία από μία άλλη διάσημη ξανθιά που φημίζεται για τις συχνές αλλαγές στην εμφάνισή της: τη Madonna.

Η Ava Max αποκάλυψε ότι μελετάει την περιοδεία «Confessions Tour» της βασίλισσας της pop από το 2006, η οποία διέθετε πολλές χορογραφίες.

«Σίγουρα θα δημιουργήσω ένα πάρτι. Ποιος ξέρει, μπορεί να φέρνω και πολλούς θαυμαστές στη σκηνή κάθε βράδυ, γιατί θέλω όλοι να το ζήσουν μαζί μου. Σίγουρα θα έχω τρελά ρούχα, πολλά χρώματα και πραγματικά δυναμωτικές χορογραφίες», είπε για τα σχέδιά της.

«Το φαντάζομαι να είναι πολύ δυνατό, αλλά ταυτόχρονα και διασκεδαστικό», πρόσθεσε η Ava Max.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C