Adama Niane: Πέθανε o πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix, Lupin

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:16 μ.μ.

Θλίψη. Έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια ο Adama Niane, ο οποίος έγινε γνωστός, από τη σειρά του Netflix, Lupin που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonard.

Ο Omar Sy, που συμπρωταγωνίστησε με τον Adame Niane στη σειρά, τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο Facebook.

«Με απέραντη θλίψη έμαθα για τον θάνατο του Adam Niane, με τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ στις 2 σεζόν του Maroni and Fury. Δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον για 4 χρόνια, μοιραστήκαμε έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες στην άκρη του κόσμου, τη Γουιάνα, το Σεν Πιέρ και Μικελόν, ακόμη και τη Λιλ. Ήταν γεμάτος φως, ταλαντούχος, δυνατός. Ήταν ο ήρωάς μου, ένας φίλος και ένας συνεργάτης. Αναπαύσου εν ειρήνη.

H αιτία θανάτου του Adama Niane δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο Adama Niane ήταν ένας πολύ γνωστός ηθοποιός στη Γαλλία, με τη διεθνή του παρουσία να γίνεται γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως «δολοφόνος Λέοναρντ» στο Netflix, με το «παγωμένο» βλέμμα και τον τρόπο του να κυνηγάει τον Assane Diop, φτάνοντας στο σημείο να απαγάγει τον γιο του.

Είχε γεννηθεί στο Παρίσι και ως ηθοποιός μετρούσε πάνω από 30 χρόνια καριέρας με δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της Γαλλίας.

Ο Adama Niane

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C