6 σταρς του εξωτερικού που "αγκάλιασαν" δημόσια τα transgender παιδιά τους

Να ακούμε τα θέλω μας και να μας αγαπάμε. Να αγαπάμε εμάς και τους ανθρώπους που μας αγαπάνε όπως είμαστε, που δε μας κρίνουν και που δεν προσπαθούν να μας αλλάξουν.

Πολλές φορές οι άνθρωποι γεννιόμαστε σε λάθος σώματα ενώ ακόμα περισσότερες φορές, δε θέλουμε να ακολουθήσουμε κανέναν από τους άγραφους και ανυπόστατους κανόνες της κοινωνίας. Το ροζ φοριέται και από αγόρια, το μακιγιάζ δεν είναι μόνο για κορίτσια. Σήμερα δίνουμε έξτρα αγάπη σε 6 διάσημες μητέρες που "αγκάλιασαν" δημόσια τα transgender παιδιά τους και τις επιλογές τους. 

"Θα κάνω λάθη" δήλωσε πρόσφατα η Jamie Lee Curtis μετά την αποκάλυψη πως η κόρη της, Ruby, είναι transgender. Η γνωστή ηθοποιός είναι μία από τις πιο διάσημες μητέρες που έχουν υπάρξει υποστηρικτικές με τα παιδιά τους και τη διαφορετική αντίληψη του φύλου τους. 

 Και η Cynthia Nixon είναι μία από αυτές τις μητέρες. Το 2018, η Miranda του Sex & The City αποκάλυψε πως ο γιος της, Seph, είναι transgender. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε μάλιστα πως αισθάνθηκε πολύ περήφανη για την αλήθεια του ακόμη κι αν της ήρθε ξαφνικό.

 Με τη σειρά της η Cher, έχει επίσης μιλήσει για τον trans γιο της, Chaz Bono. Στην αρχή,λέει πως της ήταν πολύ δύσκολο ως μητέρα να διαχειριστεί τον φόβο και την άγνοια του τι θα συμβεί. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως πίστευε ότι θα έχανε τον γιο της, κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Σήμερα τον βλέπει χαρούμενο και της αρκεί ενώ με τα χρόνια έχει υπάρξει πολύ υποστηρικτική. 

 Η κόρη της Charlize Theron, Jackson, έκανε come out ως transgender στην ηλικία των 3 ετών. Η ηθοποιός έχει χαρακτηριστικά δηλώσει πως αυτή είναι μία ιστορία της Jackson και όχι δική της. Πάραυτα, την δημοσιοποίησε ούτως ώστε ο Τύπος να χρησιμοποιεί για εκείνη τις σωστές αντωνυμίες. 

O γιος της Megan Fox και του Brian Austin Green, ο Noah, έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα media και όχι πάντα με καλό πρόσημο. Από την ηλικία των 7 ετών, ο Noah απολάμβανε να φοράει φορέματα ενώ οι γονείς του δεν τον περιόριζαν ποτέ. Μάλιστα, πηγαίνει συχνά στο σχολείο ντυμένος πριγκίπισσα φορώντας φορέματα, με τους γονείς του να στηρίζουν μέχρι τέλους τις επιλογές του. Αν και πολλά αγόρια στο σχολείο του υποστηρίζουν πως "Τα αγόρια δε φοράνε φορέματα", η Megan Fox μαθαίνει στον γιο της να έχει αυτοπεποίθηση οτιδήποτε κι αν λένε οι άλλοι. 

O Kai είναι ο 14χρονος γιος της Naomi Watts. Όμορφος και αποφασισμένος, ο μικρός γιος της ηθοποιού φοράει από πολύ μικρός ό,τι νιώθει πως τον αντιπροσωπεύει την εκάστοτε στιγμή. Φορέματα, σκουλαρίκια, μακιγιάζ, οτιδήποτε θέλει, χωρίς να κοιτά το χρώμα ή το φύλο. Οι γονείς του και τα αδέρφια του είναι πολύ υποστηρικτικοί με τις αποφάσεις του ενώ ο ίδιος απολαμβάνει την ελευθερία του στο έπακρον. 

ΠΗΓΗ:missbloom

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C