5 μήνες μετά το σκάνδαλο για απιστίες, Adam Levine & Behati Prinsloo έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:36 μ.μ.

Ο τραγουδιστής των «Μaroon 5» και το διάσημο μοντέλο περνούν τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο τραγουδιστής των «Μaroon 5» και το διάσημο μοντέλο περνούν τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Behati Prinsloo και ο Adam Levine αφού το μοντέλο έφερε στη ζωή το τρίτο τους παιδί. Το διάσημο ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδιά, την 6χρονη Dusty και την 4χρονη Gio, με το νέο μέλος να ολοκληρώνει την οικογένειά τους.

Για την ώρα το 34χρονο μοντέλο και ο 43χρονος τραγουδιστής των «Maroon 5» δεν έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για το νεογέννητο μωρό τους. Πριν λίγους μήνες η σχέση τους είχε βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου μετά από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απιστία του Levine.

«Έβλεπα την Dystu και τη Gio μαζί και σκεφτόμουν ότι μάλλον πρέπει να αποκτήσουμε ένα τρίτο γιατί ήταν πολύ γλυκό να τα βλέπω μαζί. Πότε δεν λέμε ποτέ», είχε δηλώσει το διάσημο μοντέλο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παιδιού.

To ζευγάρι έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την επιθυμία τους να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

«Πάντα ξέραμε ότι θέλουμε δεύτερο παιδί. Οπότε αυτά τα χρόνια, όταν είχα δύο παιδιά κάτω από την ηλικία των 2 σκεφτόμουν μην το σκεφτείς καν. Αλλά πάντα ήθελα να έχω πέντε παιδιά», έχει τονίσει η Prinsloo.

 

Το σκάνδαλο με την απιστία του Levine

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξέσπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο σύμφωνα με το οποίο ο 43χρονος τραγουδιστής απατούσε την Prinsloo επί έναν χρόνο με την Sumner Stroh. Ο Levine αρνήθηκε το μεγαλύτερο κομμάτι της κατηγορίας και ανέφερε ότι απλώς μιλούσε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε με την δασκάλα της yoga.

Η Prinsloo ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί τον περασμένο Σεπτέμβρη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μοιραζόταν με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Πολλά λέγονται για εμένα τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Είχα κακή κριτική ικανότητα μιλώντας με οποιαδήποτε πέρα από τη σύζυγό μου φλερτάροντας με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν απίστησα, αλλά ξεπέρασα το όριο κατά τη διάρκεια μίας περιόδου της ζωής μου που μετανιώνω. Σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν ακατάλληλο. Έχω μιλήσει για αυτό και έχω κάνει ενέργειες για να φτιάξω την κατάσταση με την οικογένειά μου», είχε δηλώσει ο Levine.

H σχέση ζωής Levine-Prinsloo

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014 και έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια. Το τρίτο τους παιδί γεννήθηκε πριν μερικές ώρες και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Η σύζυγός μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το ότι είμαι τόσο αφελής και χαζός για να ρισκάρω το μόνο πράγμα που πραγματικά μετράει για εμένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω. Δε θα το κάνω ποτέ ξανά. Παίρνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί», υποστήριζε ο τραγουδιστής των Maroon 5 μετά τις φήμες περί απιστίας.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C