13 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson τα παιδιά του τον τιμούν σε μια σπάνια εμφάνιση

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 3:31 μ.μ.

Ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή πριν 13 χρόνια και από τότε τα παιδιά του εμφανίζονται σπάνια.

Η Paris Jackson και ο Prince, τα δύο από τα τρία παιδιά του Michael Jackson, εμφανίστηκαν στα χτεσινοβραδινά Tony Awards και τίμησαν τη μνήμη του πατέρα τους.

Τα παιδιά του βασιλιά της ποπ σε σπάνια εμφάνιση

Ο 25χρονος Prince και η 24χρονη Paris, εμφανίστηκαν στη σκηνή των βραβείων για να προλογίσουν την εμφάνιση του cast από το musical, MJ: The Musical, το οποίο περιγράφει μια σημαντική περίοδο στη ζωή του αδικοχαμένου πατέρα τους, και το οποίο ήταν υποψήφιο για το μεγαλύτερο βραβείο στα Tony Awards.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως ο πατέρας μας- Michael Jackson άλλαξε για πάντα την ποπ μουσική και ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πόσο εκείνος λάτρευε τα μιούζικαλ, στις ταινίες και live. Γι' αυτό και είναι τιμή να σας παρουσιάσουμε τον πρώτο υποψήφιο της βραδιάς για το καλύτερο μιούζικαλ στο οποίο ακούγονται πολλά hits του πατέρα μου και το λαμπρό του πνεύμα αλλά και οι ιδιαιτερότητές του», είπε ο Prince.

Η Paris πρόσφατα μίλησε και για την ηλεκτρική μουσική, την οποία ο πατέρα της φρόντισε να τους μυήσει και για όσα έμαθε μαζί του:

«Ο μπαμπάς ήταν καλός στο να μας δώσει κουλτούρα, να είναι σίγουρος πως θα μορφωθούμε, να μην μας δείχνει μόνο το γκλίτερ και τη χλιδή ή τα πεντάστερα ξενοδοχεία. Το να μεγαλώνουμε μαζί του, ήταν κάτι που μας έδωσε πολλά, αν θέλαμε πέντε παιχνίδια, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία, μας έμαθε να κερδίζουμε, να λέμε πως αν θέλουμε κάτι πολύ, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιαυτό, είναι μια δοκιμασία και μια μεγάλη επιτυχία», είπε η Paris, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον αγαπημένο της και μουσικό Gabriel Glenn.

Paris Jackson & Prince Jackson Remember Late Dad Michael At 2022 Tony Awards

H θλιμμένη Paris

Η κόρη του βασιλιά της ποπ, είναι παιδί με ταλαιπωρημένη ενήλικη ζωή, μιας και η ψυχική της υγεία ήταν πάντα κλονισμένη. , Το 2019 η Paris Jackson προσπάθησε να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή και κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ είχε προηγηθεί η απόπειρα του 2009.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C