"Το χειρότερο Photoshop που έγινε ποτέ" | H Naomi Campbell δέχεται αρνητική κριτική για τις φωτογραφ

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 7:36 μ.μ.

"Ο Θεός να μας βοηθήσει αν η Naomi Campbell πιστεύει ότι χρειάζεται να κάνει επεξεργασία στις φωτογραφίες της", έγραψε ένας fan της στο Instagram κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το διάσημο μοντέλο από το κόκκινο χαλί του after-party των Oscars.

Το διάσημο μοντέλο δέχτηκε αρνητικές κριτικές για τις φωτογραφίες που φαίνεται ότι έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε το πρόσωπό τηςτης φαίνεται ακόμα περισσότερο αψεγάδιαστο.

Στην ανάρτηση που έκανε η 52χρονη ποζάρει στο κόκκινο χαλί φαίνεται ότι έχει επεξεργαστεί αρκετά τη φωτογραφία ώστε το κεφάλι της και η μύτη της να φαίνονται μικρότερα, το πηγούνι της με περισσότερες γωνίες και η επιδερμίδα της πιο αψεγάδιαστη και πιο φωτεινή.

Αυτό που ενόχλησε τους fans της είναι ότι είναι θέλησε να δείξει μια αψεγάδιαστη εικόνα ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ όμορφη και θα έπρεπε να δείχνει το πώς πραγματικά είναι: "Είναι αψεγάδιαστη, δεν χρειάζεται επεξεργασία" έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πως "είναι το χειρότερο Photoshop που έχω δει".

Οι fans της σχολίασαν ότι πρέπει να αποδεχτεί την ηλικία της: "Δεν θέλει να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει και πως αυτό είναι φυσιολογικό", έγραψαν ενώ κάποιος τη δικαιολόγησε σχολιάζοντας πως "φαντάζομαι αυτό συμβαίνει ότι όλη σου η ζωή γυρίζει γύρω από την εμφάνισή σου και έχεις συνηθίσει τις επαγγελματικές σου φωτογραφίες να επεξεργάζονται μέχρι θανάτου".

Περισσότερα NEWS

Weather&go!

 • Fri

  32°C

 • Sat

  33°C

 • Sun

  32°C

 • Mon

  30°C

 • Tue

  28°C

Cubecast network