Τζον Λένον: Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε τη μεγάλη του ανησυχία

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 8:41 μ.μ.

Μπορεί ο θάνατος του Τζον Λένον να ήρθε ξαφνικά στα 40 του χρόνια, όμως το θρυλικό «σκαθάρι» είχε σκεφτεί πολύ πιο πριν τον χαμό του.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τον στενό φίλο του στο podcast με τον τίτλο «McCartney: A Life in Lyrics», όπου αποκάλυψε ότι ο Λένον, πολύ πριν δολοφονηθεί έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, είχε αναπτύξει ένα μεγάλο άγχος, για τη μετά θάνατον φήμη που θα είχε.


«Τον θυμάμαι να μου λέει: ''Πολ, ανησυχώ για το πώς θα με θυμούνται οι άνθρωποι όταν πεθάνω'', και με σόκαρε κάπως» είπε ο 81χρονος στο podcast και πρόσθεσε: «Είπα ''Εντάξει, υπομονή, κρατήστε το ακριβώς εκεί. Οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι ήσουν υπέροχος, έχεις κάνει ήδη αρκετή δουλειά για να το αποδείξεις αυτό''».

Ο ΜακΚάρτνεϊ συνέχισε, λέγοντας: «Ήμουν κάτι σαν ιερέας του. Συχνά έπρεπε να πω: ''Γιε μου, είσαι υπέροχος, μην ανησυχείς γι' αυτό'', και το δεχόταν. Θα τον έκανε να νιώσει καλύτερα».

Για τη συνεργασία τους, σχολίασε: «Αν κάποιος με ρωτήσει, ''Πώς ήταν να δουλεύεις με τον Τζον;'' Ήταν πιο εύκολο, πολύ πιο εύκολο, γιατί υπήρχαν δύο μυαλά στη δουλειά. Και αυτή η αλληλεπίδραση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θαυματουργή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον έχω, πάρα πολύ».

Περισσότερα NEWS

Weather&go!

 • Thu

  19°C

 • Fri

  20°C

 • Sat

  21°C

 • Sun

  21°C

 • Mon

  19°C

Cubecast network