Στην κορυφή του Netflix η πιο τρομακτική ταινία που έχει ανέβει ποτέ στην πλατφόρμα

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 10:05 π.μ.

Το Haunt, μια σκοτεινή ταινία τρόμου του 2019, έφτασε στην κορυφή του βρετανικού κινηματογραφικού chart του Netflix – και οι θεατές το δηλώνουν «απίστευτα τρομακτικό».

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του chart, ξεπερνώντας τις πρωτότυπες ταινίες του Netflix, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας κινουμένων σχεδίων Orion and the Dark και του θρίλερ Lift του Kevin Hart. Κερδίζει επίσης την πιο πρωταγωνιστική ταινία δράσης Ambulance, με τον Jake Gyllenhaal, που έφτασε στην πλατφόρμα την Παρασκευή (2 Φεβρουαρίου).

Η δημοτικότητα του Haunt είναι ιδιαίτερα συγκλονιστική καθώς έλαβε μια απίστευτα περιορισμένη κυκλοφορία στις αίθουσες στις ΗΠΑ το 2019 και δεν έπαιξε στους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

HAUNT Official Trailer (2019) Horror Movie

Το Haunt περιστρέφεται γύρω από έξι εφήβους που περνάνε την ώρα τους σε ένα στοιχειωμένο σπίτι το εν μέσω Halloween, αλλά τελικά οι εφιάλτες τους γίνονται πραγματικότητα. Μόλις μπουν, όμως, ανακαλύπτουν ότι η υποψία τους δεν είναι ψεύτικη, και αρχίζουν να καταδιώκονται και να δολοφονούνται από μια τριάδα μασκοφόρων δολοφόνων.

Αλλά δεν πρέπει να μας ξαφνιάζουν πολύ οι συγκινήσεις της ταινίας, καθώς το Haunt είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία από τους Scott Beck και Bryan Woods, οι οποίοι συνυπέγραψαν επίσης το φιλμ τρόμου A Quiet Place το 2018.

HAUNT - Official Trailer

Αυτή η ταινία, με πρωταγωνιστές τους John Krasinski και Emily Blunt, ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2018. Κέρδισε 341 εκατομμύρια δολάρια (269 εκατομμύρια £) με προϋπολογισμό μόλις 17 εκατομμύρια δολάρια (13 εκατομμύρια £). Ένα sequel κυκλοφόρησε το 2021 και ένα prequel αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Το Βήμα Σήμερα

  ΣΥΡΙΖΑ: Όσα συνέβησαν στο συνέδριο που θα μείνει στην ιστορία

  Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο Βήμα της Κυριακής και στο tovima.gr, μιλάει για τις εντάσεις, τις αποδοκιμασίες, τις ανατροπές και το λόγο που οδήγησε στην ακύρωση εκλογής νέου προέδρου. Οι κινήσεις Κασσελάκη και στελεχών και τι ρόλο έπαιξε ο Αλέξ

 • Του παππού μου τον χαβά, με τον Παντελή Καναράκη

  Οδοντίατρος

  Ο Έλληνας και ο οδοντίατρος. Πονεμένη ιστορία. Κι ο παππούς Αριστείδης τα λέει χύμα και τσουβαλάτα ακριβώς γι’ αυτό. Ο τροχός, η ένεση, το σφράγισμα, η εξαγωγή, η μασέλα και η καρέκλα του πόνου, Του παππού μου το χαβά τον έχουμε αυτή τη φορά μέσα σ’ ένα ο

 • Global News Podcast BBC

  Bolsonaro supporters protest over coup investigation

  Tens of thousands of Brazilians joined a rally in São Paulo

Weather&go!

 • Mon

  15°C

 • Tue

  18°C

 • Wed

  19°C

 • Thu

  19°C