Σιλβέστερ Σταλόνε: Μίλησε για τον τραγικό θάνατο του γιου του

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 9:49 μ.μ.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τον εκλιπόντα γιο του, Σέιτζ, στο νέο ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Sly», στο Netflix.

Ο Σέιτζ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 36 ετών από στεφανιαία νόσο τον Ιούλιο του 2012, έπαιξε τον ρόλο του γιου του Ρόκι Μπαλμπόα, Ρόμπερτ, στην ταινία «Rocky V» του 1990. Στην πλοκή της ταινίας, ο χαρακτήρας του Σέιτζ, ο Ρόμπερτ, ένιωθε παραμελημένος καθώς ο πατέρας του επικεντρωνόταν στην καθοδήγηση του νεαρού πυγμάχου Τόμι Γκαν, τον οποίο υποδυόταν ο Τόμι Μόρισον.

Στο ντοκιμαντέρ, ο 77χρονος ηθοποιός κάνει μια σειρά από προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι «δυστυχώς», πτυχές της πλοκής του «Rocky V» αντλήθηκαν από την πραγματική σχέση του με τον γιο του.

Ο Σταλόνε, ο οποίος έγραψε το σενάριο της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης η Τάλια Σάιρ και ο Μπερτ Γιανγκ, δήλωσε ότι κατά τη συγγραφή έβαζε τους χαρακτήρες του σε καταστάσεις που ο ίδιος φιλοδοξούσε να βρεθεί.

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να πάρω κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει στην πραγματική ζωή, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και έτσι αρκετά συχνά το έκανα θεατρικά, μαγικά... πολλά από αυτά είναι αλήθεια».

Sage_Stallone_3232 Ο Σέιτζ Σταλόνε

Την εποχή της κυκλοφορίας της ταινίας τον Νοέμβριο του 1990, ο Σταλόνε προερχόταν από μια δεκαετία μεγάλων επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών ταινιών στις σειρές «Rocky» και «Rambo».

«Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου», είπε στο ντοκιμαντέρ. «Και οι επιπτώσεις είναι αρκετά ριζικές και καταστροφικές».

Μιλώντας στο People το 1996, ο Σέιτζ αναγνώρισε την πτυχή της τέχνης που μιμείται τη ζωή που απεικονίζεται στο «Rocky V», αναφέροντας μια σκηνή της ταινίας στην οποία τσακώνεται με τον πατέρα του.

«Όταν ούρλιαζα, "Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο μαζί μου! Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο στη μητέρα μου", αυτό ήταν αλήθεια», είπε. «Κοίταζα στο πρόσωπο του πατέρα μου και το έλεγα πραγματικά αυτό».

Περισσότερα NEWS

Weather&go!

 • Thu

  19°C

 • Fri

  20°C

 • Sat

  21°C

 • Sun

  21°C

 • Mon

  19°C

Cubecast network