Σε αυτές τις σειρές οι πρωταγωνίστριες ήταν έγκυες και δεν το καταλάβαμε ποτέ

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 8:08 μ.μ.

Τρεις σειρές που ήταν μεγάλες επιτυχίες, το σενάριο δεν μπορούσε να αλλάξει και οι εγκυμοσύνες ήταν... σεναριακό πρόβλημα!

Το Friends ήταν ένα από τα μεγαλύτερα sitcom της δεκαετίας του '90. Κατά τη διάρκεια της σειράς 10 σεζόν, οι ηθοποιοί είδαν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Συγκεκριμένα, η Courteney Cox  έμεινε έγκυος στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν!Η Courteney Cox παντρεύτηκε τον ηθοποιό David Arquette το 1999 στην κορύφωση της σειράς.   Λίγα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Cox δούλευε σκληρά για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Friends.  Η εγκυμοσύνη της πονοκεφάλιασε τους σεναριογράφους και το σκηνοθέτη να κρύψουν ένα μωρό που σταδιακά πιο δύσκολο να κρυφτεί και το χειρότερο ήταν πως δεν είχαν πολλές επιλογές επειδή η ιστορία της Cox στο Friends αφορούσε τις προκλήσεις της Monica και του Chandler που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί.

Σύμφωνα με το MsMojo, οι παραγωγοί συνεργάστηκαν με την Cox για να κρύψουν την εγκυμοσύνη της. Φορούσε φαρδιά ρούχα και έκρυβε την κοιλιά της που μεγάλωνε, με πλάνα που την έδειχναν από την κοιλιά και πάνω! 

Με τα χρόνια, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις σταρ που έμειναν έγκυες ενώ γύριζαν επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, η Leah Remini στο The King of Queens προσπάθησε σκληρά για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο χαρακτήρας του ηθοποιού, η Carrie, έμεινε άνεργη οπότε πέρασε πολύ χρόνο στο σπίτι. Φορούσε μεγάλα, άνετα ρούχα - το τέλειο καμουφλάζ για να κρύψει μια εγκυμοσύνη. Στο τέλος της εγκυμοσύνης της Remini, η Carrie επιστρέφει στη δουλειά και τελικά ξαναγλιστράει στο business-casual ρούχα της! 

Ένα άλλο αστείο παράδειγμα σειρών που προσπαθούν να κρύψουν μια εγκυμοσύνη περιελάμβανε τη Julia Louis-Dreyfus στην εμβληματική κωμική σειρά Seinfeld της δεκαετίας του '90. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 3ης σεζόν, η Louis-Dreyfus ήταν έγκυος.  Εκτός από το ότι έντυσαν την ηθοποιό με υπερμεγέθη παλτά και την έβαλαν... πίσω από τυχαία αντικείμενα κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν, οι παρουσιαστές έγραψαν μια ιστορία που έστειλε την Elaine στην Ευρώπη για τα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν. Εκείνη η απουσία επέτρεψε στον Louis-Dreyfus να απολαύσει την άδεια μητρότητας. Επέστρεψε στο Seinfeld στα μέσα της τέταρτης σεζόν!

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Global News Podcast BBC

  Iran confirms death of President Raisi in helicopter crash

  Tehran announces five days of national mourning

Weather&go!

 • Mon

  28°C

 • Tue

  28°C

 • Wed

  28°C

 • Thu

  30°C

 • Fri

  28°C