Παγκόσμιο υγρού στίβου: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στο νερό και βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Ένα δυσάρεστο περιστατικό που προκάλεσε αγωνία επισκίασε το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στη Βουδαπέστη.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Anita Alvarez

Η προπονήτριά της Andrea Fuentes, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βούτηξε ντυμένη για να τραβήξει την αθλήτρια στην επιφάνεια.

Η Alvarez, που αγωνιζόταν στο τρίτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν ανέπνεε όταν η προπονήτριά την έσυρε με κάποια βοήθεια στο πλάι της πισίνας. Η κολυμβήτρια μεταφέρθηκε από εκεί στο ιατρικό κέντρο της πισίνας και η Team USA εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως η αθλήτρια είναι καλά στην υγεία της.

Μάλιστα, η προπονήτριά της ανέφερε πως παρά το περιστατικό η Alvarez ευελπιστεί να αγωνιστεί στο ομαδικό της Παρασκευής.

"Ήταν μεγάλος φόβος. Φοβήθηκα γιατί την είδα ότι δεν ανέπνεε, αλλά τώρα είναι μια χαρά", δήλωσε η Fuentes όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Guardian, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Alvarez λιποθυμά στην πισίνα, καθώς παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς στην Ισπανία πέρυσι, όταν ξανά η προπονήτριά είχε πηδήξει με τα ρούχα στην πισίνα για να τη σώσει.

ΠΗΓΗ:news247

More from NEWS

Weather&go!

 • Sat

  31°C

 • Sun

  33°C

 • Mon

  32°C

 • Tue

  32°C

 • Wed

  32°C

Poll

Listen Online at insound
Or with your Mobile Tablets