Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ταξιδεύει business και αφήνει τα 4 παιδιά του πίσω στις οικονομικές: Δεν έχουν κερδίσει αυτό το προνόμιο!

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 1:18 π.μ.

Η Άιντα Φιλντ αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ρόμπι Γουίλιαμς έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες με τα παιδιά τους όταν ταξιδεύουν.

Η 44χρονη ηθοποιός και ο 49χρονος τραγουδιστής κάθονται στην πρώτη θέση κάθε φορά που ταξιδεύουν, αλλά βάζουν τα τέσσερα παιδιά τους να ταξιδεύουν στην οικονομική θέση.

Το παντρεμένο ζευγάρι είναι γονείς της κόρης 11χρονης Τέντι, του 9χρονου Τσάρλι, της 5χρονης Κόκο και του 3χρονου Μπο.

Η Φιλντ εξήγησε ότι εκείνη και ο Γουίλιαμς κάθονται χωριστά από τα παιδιά τους για να τα ενθαρρύνουν να μάθουν ότι η πρώτη θέση είναι ένα προνόμιο που δεν το έχουν κερδίσει και δεν θα καθίσουν εκεί μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν οι ίδιοι γι' αυτό.

Μιλώντας στους Sunday Times, είπε: «Τα παιδιά μου πετάνε στην οικονομική θέση όποτε πετάμε. Εγώ στρίβω αριστερά και εκείνα στρίβουν δεξιά. Αυτό είναι τρομερό. Θέλω να πω, ο κόσμος θα νομίζει ότι είμαι τόσο μα**κας».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να μεγαλώσουμε κακομαθημένα παιδιά. Τα παιδιά μου θα ξέρουν ότι [η οικονομική θέση] είναι το σημείο όπου θα κάθονται σε ένα αεροπλάνο μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν για να τοποθετηθούν σε ένα διαφορετικό μέρος του αεροπλάνου».

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Global News Podcast BBC

  Iranian rapper's death sentence overturned

  Toomaj Salehi was sentenced to death for supporting anti-government protests

Weather&go!

 • Sun

  37°C

 • Mon

  35°C

 • Tue

  36°C

 • Wed

  35°C