Ντάνα Κάρβεϊ: O γιος του κωμικού πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 32 του χρόνια

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 7:27 μ.μ.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντάνα Κάρβεϊ, Ντεξ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 32 του χρόνια.

Ο πρωταγωνιστής του «Wayne's World» και η σύζυγός του, εξέδωσαν μια δήλωση, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα το βράδυ της Πέμπτης.

«Χθες το βράδυ υποστήκαμε μια τρομερή τραγωδία. Ο αγαπημένος μας γιος, ο Ντεξ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατά λάθος. Ήταν 32 ετών. Ο Ντεξ είχε πολλά μέσα σε αυτά τα 32 χρόνια. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος σε τόσα πολλά πράγματα - μουσική, τέχνη, κινηματογράφος, κωμωδία - και τα ακολουθούσε όλα με πάθος».

Ο 68χρονος κωμικός και η γυναίκα του Πόλα, ολοκλήρωσαν το μήνυμά τους με προσευχές για όσους «παλεύουν με τον εθισμό».

Το ζευγάρι είπε ότι ο εκλιπών γιος τους έκανε τους ανθρώπους να αγαπήσουν τη ζωή, αλλά «πάνω απ' όλα αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους του και την κοπέλα του».

«Ο Ντεξ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος» συνέχισε η δήλωση. «Οι χειροποίητες κάρτες γενεθλίων του είναι ένας θησαυρός. Θα μας λείπει για πάντα».

Το TMZ ανέφερε ότι ο νέος άντρας απεβίωσε αφού οι πρώτες βοήθειες έσπευσαν στο σπίτι του μετά από τηλεφώνημα της φίλης του γύρω στις 10 το βράδυ.

Ο Ντεξ Κάρβεϊ είχε κλειδωθεί στο μπάνιο και δεν ανταποκρινόταν όταν τον ανακάλυψαν οι αρχές. Οι νοσοκόμοι φέρεται να προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Moldovans back joining EU by razor-thin majority

    People in Moldova have narrowly backed a commitment to join the EU, in a referendum which was combined with presidential elections. Also: the issues – and online fandoms – dominating the US presidential campaign.

Weather&go!

  • Mon

    22°C

  • Tue

    22°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    22°C