Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε πώληση το πατρικό της σπίτι - Η ίδια δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε αυτό

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 7:29 μ.μ.

Παρά το γεγονός ότι το σπίτι που ζούσε στην παιδική της ηλικία η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει στην αγορά, η ίδια δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε αυτό.

 

Η σταρ της ποπ σύμφωνα με το ΤΜΖ, δεν έχει σκοπό να αγοράσει την παλιά κατοικία της οικογένειάς της, αν και γνωρίζει πως είναι προς πώληση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το ακίνητο στη Λουιζιάνα που έχει υπολογιστεί ότι αξίζει 1,2 εκατ. δολάρια, πωλείται για 289 χιλιάδες δολάρια.

Ο χώρος πωλείται με μερικά από τα έπιπλα που άφησε μέσα η οικογένεια Σπίαρς. Ανάμεσα σε αυτά και η ντουλάπα της τραγουδίστριας, η οποία γράφει πάνω της μια «σπόντα» για την Κριστίνα Αγκιλέρα.

«Η Κριστίνα είναι χάλια, η Μπρίτνεϊ κάνει κουμάντο», γράφει.

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι βρίσκεται ο καθρέφτης που είχε η Σπίαρς κατά την παιδική της ηλικία. Πάνω σε αυτόν, υπάρχουν μάλιστα, κολλημένα δύο αυτοκόλλητα με το όνομά της.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Το Βήμα Σήμερα

  ΣΥΡΙΖΑ: Όσα συνέβησαν στο συνέδριο που θα μείνει στην ιστορία

  Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο Βήμα της Κυριακής και στο tovima.gr, μιλάει για τις εντάσεις, τις αποδοκιμασίες, τις ανατροπές και το λόγο που οδήγησε στην ακύρωση εκλογής νέου προέδρου. Οι κινήσεις Κασσελάκη και στελεχών και τι ρόλο έπαιξε ο Αλέξ

 • Του παππού μου τον χαβά, με τον Παντελή Καναράκη

  Οδοντίατρος

  Ο Έλληνας και ο οδοντίατρος. Πονεμένη ιστορία. Κι ο παππούς Αριστείδης τα λέει χύμα και τσουβαλάτα ακριβώς γι’ αυτό. Ο τροχός, η ένεση, το σφράγισμα, η εξαγωγή, η μασέλα και η καρέκλα του πόνου, Του παππού μου το χαβά τον έχουμε αυτή τη φορά μέσα σ’ ένα ο

 • Global News Podcast BBC

  Bolsonaro supporters protest over coup investigation

  Tens of thousands of Brazilians joined a rally in São Paulo

Weather&go!

 • Mon

  15°C

 • Tue

  18°C

 • Wed

  19°C

 • Thu

  19°C