Μπίλι Άιλις: Είπε ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming όπως οι γυναίκες και οι φαν αντέδρασαν

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 8:38 μ.μ.

Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η Μπίλι Άιλις έκανε κάποια άστοχα σχόλια στην τελευταία της συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε «πυρά» αφού είπε στο εξώφυλλο του Variety ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming όπως οι γυναίκες.

«Κανείς δεν λέει ποτέ τίποτα για τα σώματα των ανδρών. Αν είσαι μυώδης, ωραία. Αν δεν είσαι, εντάξει. Αν είσαι αδύνατος, εντάξει. Αν έχεις κορμί σαν του μπαμπά, εντάξει. Αν είσαι χοντρούλης, το λατρεύω! Όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Ξέρεις γιατί; Επειδή τα κορίτσια είναι καλά» ισχυρίστηκε η διάσημη ποπ σταρ.

«Δεν δίνουν δεκάρα γιατί βλέπουμε τους ανθρώπους όπως είναι!» κατέληξε.

Αφού η δήλωση έγινε γνωστή στο διαδίκτυο, αρκετά άτομα κατέφυγαν στο Twitter εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

«Αυτή η εμμονή των γενεών όχι μόνο να είναι θύμα, αλλά και να διασφαλίζουν ότι κανένας άλλος δεν θα είναι περισσότερο θύμα από αυτούς είναι πρωτοφανής. Πόσο ανάρμοστος μπορεί να είναι κάποιος» σχολίασε ένας. «Οι διασημότητες είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό», έγραψε ένας άλλος.

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες έχουν βιώσει δυσμορφία του σώματος σε κάποια στιγμή της ζωής τους», πρόσθεσε ένας τρίτος. «Το να μάθεις να έχεις αυτοπεποίθηση και να ξεπερνάς τις ανασφάλειες του σώματός σου είναι μια πρόκληση για όλα τα φύλα» είπε ένας άλλος λογαριασμός.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Global News Podcast BBC

  Iran confirms death of President Raisi in helicopter crash

  Tehran announces five days of national mourning

Weather&go!

 • Mon

  29°C

 • Tue

  27°C

 • Wed

  29°C

 • Thu

  29°C

 • Fri

  27°C