Η Shakira εκλιπαρεί τον Tom Cruise να σταματήσει με το φλερτ

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Shakira με τον Tom Cruise στο Grand Prix του Μαϊάμι πυροδότησαν τις φήμες περί πιθανής σχέσης ανάμεσα στους δύο mega celebrities, την οποία ωστόσο η Λατίνα σταρ αρνήθηκε

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε σχετικό δημοσίευμα η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε πολύ καλά στη συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν ψάχνει για κάτι παραπάνω. 

Ειδικότερα, ο Cruise φαίνεται να έχει μαγευτεί από τη Shakira, λέγοντας σε φίλους του, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, ότι εκείνος ένιωσε μια σύνδεση μαζί της. Για κακή του τύχη, η Shakira δεν ένιωσε το ίδιο, δεδομένου ότι μόλις βγήκε από μία σχέση ετών με τον πατέρα των παιδιών της, Gerard Pique, και το μόνο που αποζητά είναι η ησυχία της. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο Cruise μετά τη συνάντησή τους έστειλε ένα μπουκέτο με λουλούδια, μία κίνηση που η τραγουδίστρια εκτίμησε, όμως έπρεπε να απαντήσει ευγενικά πως το φλερτ πρέπει να σταματήσει. 

Σύμφωνα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Cruise, ο ηθοποιός ήταν πολύ ευδιάθετος μετά τη συνάντηση και φερόταν όπως όταν είχε γνωρίσει την Katie Holmes. "Δεν θέλει να τον ντροπιάσει ή να τον στενοχωρήσει, όμως δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από πλευράς της. Ήταν απλά φιλική μαζί του. Έχει κολακευτεί, αλλά δεν ενδιαφέρεται", δήλωσε πηγή. 

Και μπορεί να απόλαυσε την παρέα του διάσημου ηθοποιού, ωστόσο αυτή την περίοδο και πάντα προτεραιότητα έχουν τα παιδιά της. Είναι μία παράξενη περίοδος για τη Λατίνα σταρ, αφού μετά από 11 χρόνια είναι ξανά μόνη της, ύστερα από τον δύσκολο χωρισμό της από τον Pique. Μην ξεχνάμε πως φήμες θέλουν τη Shakira να ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο πως ο σύντροφός της την απατούσε.

Τουλάχιστον αυτό μας έχει δώσει να καταλάβουμε μέσα από τα νέα της τραγούδια που αναμφίβολα είναι αφιερωμένα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • NEWS 24/7 Podcasts

  Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

  Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

 • Fri

  21°C

 • Sat

  20°C

 • Sun

  22°C

 • Mon

  20°C