Η Dua Lipa αποκαλύπτει ποιο ήταν το χειρότερο ραντεβού της ζωής της και αν χρησιμοποιεί dating apps

Η Dua Lipa μιλά για τα ραντεβού και τα dating apps

Ο άντρας που τόλμησε να φιλήσει άλλο κορίτσι μπροστά στην Dua Lipa!

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue αυτού του μήνα και μάλιστα συμμετείχε στη δημοφιλή στήλη «73 Questions» του περιοδικού, όπου μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Όταν η 26χρονη ρωτήθηκε ποια είναι η πιο διάσημη χορογραφία της, η Dua Lipa ήξερε ήδη ότι ήταν το viral χορευτικό του τραγουδιού «One Kiss», που κυκλοφόρησε το 2018.

H Dua Lipa απάντησε επίσης σε μερικές πιο προσωπικές ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ dating apps. Ωστόσο, όπως οι περισσότερες από εμάς, έτσι κι εκείνη έχει βιώσει ένα ραντεβού που ήταν... σκέτη αποτυχία! «Μια φορά βγήκα ραντεβού με έναν άντρα και πήγαμε σε ένα πάρτι. Πήγαμε στον χώρο του καπνίσματος και άρχισε να φιλιέται με ένα άλλο κορίτσι».

Οι «73 ερωτήσεις» της Dua Lipa ολοκληρώθηκαν εξηγώντας γιατί είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να μοιράζεται με τους fans της τις πεποιθήσεις της. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω αυτή την πλατφόρμα (το Instagram), οπότε νιώθω ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσω για κάτι που είναι πολύ σημαντικότερο από εμένα», είπε, προσθέτοντας ότι ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Bernie Sanders, την εμπνέει πολιτικά και αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την ακτιβίστρια Nadia Murad για να βοηθήσει τους Γιαζίντι.

73 Questions With Dua Lipa | Vogue

ΠHΓΗ:queen

More from NEWS

Weather&go!

 • Tue

  14°C

 • Wed

  14°C

 • Thu

  17°C

 • Fri

  17°C

The Best Radio in 1 site
Listen Online at insound
Or with your Mobile Tablets
And Smart Speakers