Δείτε πώς είναι σήμερα η Ματίλντα

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 10:22 π.μ.

Η Μάρα Γουίλσον το 1996 πρωταγωνίστησε στην οικογενειακή ταινία «Ματίλντα», σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στα 9 της χρόνια.

Μόλις τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της διάσημης ταινίας, η ηθοποιός αποσύρθηκε από τη μεγάλη οθόνη και συμμετείχε σε διάφορα θεατρικά έργα.

Το 2013 αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και έστρεψε την προσοχή της στη συγγραφή, αν και εξακολουθούσε να εμφανίζεται σε σειρές όπως το Broad City και το BoJack Horseman. Το θεατρικό της έργο Sheeple ανέβηκε το 2013 και το βιβλίο της, Where Am I Now? True Stories of Girlhood and Accidental Fame, κυκλοφόρησε το 2016.

Δύο χρόνια μετά, η Γουίλσον συνεργάστηκε με το Project UROK, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό του οποίου η αποστολή είναι να βοηθήσει τους εφήβους με ψυχικές ασθένειες.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Το Βήμα Σήμερα

  ΣΥΡΙΖΑ: Όσα συνέβησαν στο συνέδριο που θα μείνει στην ιστορία

  Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο Βήμα της Κυριακής και στο tovima.gr, μιλάει για τις εντάσεις, τις αποδοκιμασίες, τις ανατροπές και το λόγο που οδήγησε στην ακύρωση εκλογής νέου προέδρου. Οι κινήσεις Κασσελάκη και στελεχών και τι ρόλο έπαιξε ο Αλέξ

 • Του παππού μου τον χαβά, με τον Παντελή Καναράκη

  Οδοντίατρος

  Ο Έλληνας και ο οδοντίατρος. Πονεμένη ιστορία. Κι ο παππούς Αριστείδης τα λέει χύμα και τσουβαλάτα ακριβώς γι’ αυτό. Ο τροχός, η ένεση, το σφράγισμα, η εξαγωγή, η μασέλα και η καρέκλα του πόνου, Του παππού μου το χαβά τον έχουμε αυτή τη φορά μέσα σ’ ένα ο

 • Global News Podcast BBC

  Bolsonaro supporters protest over coup investigation

  Tens of thousands of Brazilians joined a rally in São Paulo

Weather&go!

 • Mon

  15°C

 • Tue

  18°C

 • Wed

  19°C

 • Thu

  19°C