Ακριβαίνουν οι συνδρομές στις πλατφόρμες streaming

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 7:30 μ.μ.

Ενώ συνεχίζουν τη μάχη για την διεύρυνση της αγοράς και την προσέλκυση συνδρομητών, οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών streaming αυξάνουν πάλι τα τιμολόγια συνδρομών.

Η κίνηση γίνεται συντονισμένα, αν και δεν προέκυψε κάποια πρόσθετη ή έκτακτη επιβάρυνση. Αντίθετα μάλιστα, οι εταιρείες αυτές συνεχίζουν να μην  πληρώνουν φόρους ή κάποια τέλη στην Ελλάδα. Αυτό τους δίνει [πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό με τις εγχώριες πλατφόρμες (Cosmote TV, Nova) επιβαρύνονται με φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης, εισφορές εργαζομένων, εισφορά 2% επί του τζίρου υπέρ ΕΔΟΕΑΠ, επιχειρηματικούς φόρους κλπ.

Εντούτοις η Cosmote TV και η Nova διατηρούν σταθερά τα τιμολόγια συνδρομών - τα οποία πάντως είναι υψηλότερα από εκείνα των ανταγωνιστών τους.

Οπως έγινε γνωστό, η μηνιαία συνδρομή της Apple TV αυξάνεται από τις 3 Δεκεμβρίου από 6,99  σε 9,99 ευρώ τον μήνα από τις 3 Δεκεμβρίου. Της Disney+ θα ανέβει από 8,99 ευρώ σε 10,99 ευρώ, για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές.

Το Netflix θα κοστίζει από 7,99 ευρώ έως 13,99 ευρώ τον μήνα ανάλογα με το επιλεγόμενο πακέτ, ενώ η χρέωση του Amazon Prime Video θα είναι 8,99 ευρώ.

Η συνδρομή στον ΑΝΤ1+ ξεκινάει από τα 4,99 ευρώ και φτάνει τα 9,99 ευρώ. .

Το CINOBO έχει ήδη αυξήσει τη συνδρομή του από τα 7,99 ευρώ στα 8,99 ευρώ.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • NEWS 24/7 Podcasts

  Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

  Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

 • Fri

  21°C

 • Sat

  20°C

 • Sun

  22°C

 • Mon

  20°C