Έτσι θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 6:31 μ.μ.

Η αντιστροφή μέτρηση για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι“, θα ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με στόχο ένα υψηλό πλασάρισμα στο πίνακα βαθμολογίας.

Οι πρόβες για την ελληνική αποστολή δεν έχουν τελειωμό, αφού σύσσωμη όλη η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε η χώρα μας να παρουσιάσει στο Μάλμε ένα άρτιο κι εντυπωσιακό act. Να υπενθυμίσουμε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει τη καλλιτεχνική επιμέλεια της συμμετοχής με χορογράφο τον Mecnun Giasar, ενώ η ομάδα της NMR θα είναι στο κομμάτι του Creative Director. Φυσικά η Μαρίνα μαζί της στη σκηνή θα έχει και τους χορευτές της, που δεν είναι άλλοι από τους Ειρήνη Δαμιανίδου, Hüso Çetintaş & ο Yasin AO.

Αυτή είναι η σκηνική παρουσία της Ελλάδας

Όπως έχει γίνει γνωστό σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης θα υπάρξει το μονοπλάνο, ένα σκηνοθετικό εύρημα που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού. Η εμφάνιση λοιπόν θα ξεκινήσει με ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο της Μαρίνας η οποία θα εμφανιστεί μέσα από καπνούς και θα φωτίζεται από ένα κόκκινο προβολέα μέσα στο σκοτάδι που θα επικρατεί στην αρένα. Το πλάνο αυτό θα διαρκέσει όσο και η εισαγωγή του τραγουδιού.

Στη συνέχεια επικρατεί παντού μπλε και λευκός φωτισμός με τη Μαρίνα να αρχίζει να περπατά στη σκηνή (όπως έγινε και στο video clip) με τη κάμερα να την ακολουθεί, ενώ οι χορευτές θα εμφανίζονται σταδιακά μέχρι το ρεφρέν, όπου εκεί όλοι μαζί θα εκτελέσουν μια δυναμική κι έντονη χορογραφία. Να σημειωθεί πως η χορογραφία που έχει σχεδιάσει ο Mecnun Giasar αναμένεται να είναι εκρηκτική και εφάμιλλη με αυτές που βλέπουμε ανά καιρούς σε μεγάλα show’s στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια με τη χρήση των led οθονών θα μεταφερόμαστε σε διαφορετικούς εικονικούς κόσμους, όπου ουσιαστικά θα προβληθούν γνώριμες εικόνες με άρωμα Ελλάδας στη σύγχρονη όμως εποχή. Στη γέφυρα του τραγουδιού με τη βοήθεια των visual effects μέσω τη χρήσης green screeen, που έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί, θα δούμε τη Μαρίνα να κάθεται σε ένα τεράστιο κινούμενο 3D ζάρι που όμως δε θα έχει τη κλασική μορφή που όλοι γνωρίζουμε… Η εμφάνιση της Ελλάδας ολοκληρώνεται με το dancebreak υπό τους ήχους του ζουρνά, όπου η Μαρίνα και οι χορευτές της θα ξεσηκώσουν όλη την Ευρώπη τόσο με το χορό τους όσο και με τις φωτιές που θα τους περιβάλλουν λουσμένοι από κόκκινο φως.

Η σκηνική παρουσία της Ελλάδας πρόκειται να είναι πολύ δυναμική, ελληνική και άκρως επαγγελματική.

 

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος μόδας που θα ντύσει τη Μαρίνα…

Η ελληνική αποστολή έκανε πρόταση σε έναν αγαπημένο οίκο μόδας της Μαρίνας, προκειμένου να αναλάβουν το ενδυματολογικό μέρος της εμφάνισης. Η πρόταση έγινε δεκτή και κάπως έτσι τη Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές της θα ντύσει ο γνωστός οίκος μόδας Gucci.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μ λένε πως το ρούχο της Μαρίνας θα είναι μπλε – λευκό με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες. Το outfit έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη Μαρίνα και θα περιέχει πολλά ελληνικά στοιχεία…

Πηγή ogaegreece.gr

Περισσότερα NEWS

Podcasts

 • Global News Podcast BBC

  Iranian rapper's death sentence overturned

  Toomaj Salehi was sentenced to death for supporting anti-government protests

Weather&go!

 • Sun

  37°C

 • Mon

  35°C

 • Tue

  36°C

 • Wed

  35°C