Άμπερ Χερντ: Κατηγορήθηκε για ψευδομαρτυρία σε περιστατικό παράνομης εισαγωγής σκύλων

Οι αποκαλύψεις για το ιστορικό της Άμπερ Χερντ, αυξάνονται όσο η δίκη με τον Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα,η 36χρονη ηθοποιός έχει εκκρεμότητες με τον νόμο, αφού αποκαλύφθηκε, ότι μία υπόθεση στην οποία εμπλεκότα από το 2015, παραμένει άλυτη.

Πριν από αρκετά χρόνια, η Χερντ κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, αφού οι αρχές την εντόπισαν να μεταφέρει λαθραία τα δύο σκυλιά της στην Αυστραλία, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά. Αυτό συμβαίνει, επειδή τα νομικά πλαίσια της χώρας απαιτούν πρώτα να δηλώνονται όλα τα εισερχόμενα ζώα και μετά να τίθενται σε καραντίνα για 10 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα και κατά το δημοσίευμα του OK! Magazine, η Χερντ αρνήθηκε ότι μετέφερε μαζί της τα σκυλιά, τσεκάροντας την επιλογή «όχι» σε σχετικό επίσημο έγγραφο κατά την είσοδό της στη χώρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εκείνη την εποχή, η ηθοποιός στοχοποιούνταν για παράνομη εισαγωγή, μία κατηγορία που φέρει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Η Χερντ επιβεβαίωσε, ότι έκανε ψευδή δήλωση στην κάρτα μετανάστευσης της.

Η νομική υποστήριξή της, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ότι το περιστατικό συνέβη λόγω κακής επικοινωνίας και λόγω του τζετ λαγκ που είχε η Χερντ, υποστηρίζοντας ότι η σταρ νόμιζε ότι η βοηθός της είχε ήδη διευθετήσει τη γραφειοκρατία για τη μεταφορά των σκύλων.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι ο Ντεπ, ο οποίος συνόδευε την τότε σύζυγό του στην ακρόαση, είχε ζητήσει επίσης δημόσια συγγνώμη.

Αν και φαινόταν ότι η υπόθεση είχε κλείσει, εκπρόσωπος του Υπουργείου Γεωργίας, Νερού και Περιβάλλοντος της Αυστραλίας (DAWE) διευκρίνισε στο Newsweek την Τετάρτη, 11 Μαΐου, ότι υπάρχει ακόμη μια έρευνα σε εξέλιξη σχετικά με «καταγγελίες για ψευδορκία από την κυρία Χερντ κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, για την παράνομη εισαγωγή (της) δύο σκύλων το 2015 στην Αυστραλία».

ΠΗΓΗ:protothema

More from NEWS

Weather&go!

 • Tue

  14°C

 • Wed

  14°C

 • Thu

  17°C

 • Fri

  17°C

Poll

The Best Radio in 1 site
Listen Online at insound
Or with your Mobile Tablets
And Smart Speakers